NASA. ALERTA, ASTEROIDUL ce vine cu MARE Viteza spre Pamant

NASA. O alerta foarte importanta a fost emisa de catre agentia spatiala americana cu privire la un asteroid foarte mare ce vine cu viteza spre Pamant.

NASA. Agentia spatiala americana a emis o avertizare foarte importanta cu un privire la un asteroid care se indreapta cu foarte mare viteza spre Pamant, si care are un potential extrem de periculos in momentul de fata. Apophis este denumirea acestui asteroid despre care NASA ne avertizeaza in momentul de fata, el fiind descris de catre cercetatori ca fiind cel care se va apropia cel mai mult de Pamant dintre toti cei care vor ajunge in preajma planetei noastre.

NASA. Conform cercetatorilor, acest asteroid va ajunge la o distanta de doar 19.000 de mile, 30.600 KM, de Pamant, insa in mod teoretic n-ar trebui sa ne puna in vreun pericol, dar deocamdata nimic nu este 100% sigur. Vorbim despre un asteroid care a primit numele zeului egiptean al haosului, si a fost introdus de catre americani in categoria asteroizilor care au un potential foarte periculos, NASA avand pregatit si un plan de rezerva pentru omenire.

NASA. ALERTA, ASTEROIDUL ce vine cu MARE Viteza spre Pamant

NASA. Asteroidul Apophis urmeaza sa ajunga in apropierea pamantului in urmatorii ani 10 ani, iar distanta foarte mica in raport cu planeta noastra este ceea ce ingrijoreaza atat de multa lume in momentul de fata. Asteroidul are un diamentru de 340 de metri, iar conform celor de la NASA este si cel mai mare care va trece in apropierea pamantului in ultimii mii de ani, deci vorbim si despre un eveniment extrem de important.

NASA. In cazul in care traiectoria acestui asteroid va fi modificata, si va exista pericolul ca pamantul sa fie lovit, ceea ce e foarte posibil, este pregatit si un plan de rezerva pentru a proteja omenirea. Cei de la NASA dezvolta un sistem numit DART, acesta fiind gandit exact pentru a modifica traiectoria asteroizilor, si urmeaza sa fie testat chiar in urmatorul an, deci va fi suficient timp pana cand asteroidul se va apropia de planeta.

NASA. Acestea fiind spuse, in urmatorii 10 ani vom afla cu siguranta mai multe informatii cu privire la acest asteroid, insa in baza a ceea ce am aflat pana acum, se pare ca pericolul exista, si e mare.