Pamantul. Anunt ULUITOR facut despre VIATA EXTRATERESTRA

Pamantul este in centrul unui anunt uluitor privind viasta extraterestra, iata ce descoperire uimitoare au facut cercetatorii prin analizarea universului.

Pamantul. Anunt ULUITOR facut despre VIATA EXTRATERESTRA

Pamantul este in momentul de fata singura sursa de viata din univers, sau cel putin asta ne place sa credem, pentru ca dincolo de Terra nu a fost gasita vreo alta vietate, indiferent cat de mica, sau mare, ar fi ea. Desi multi nu cred ca dincolo de Pamant exista viata, un nou studiu are menirea de a ne arata exact acest lucru, spunand ca exista exoplanete care au o varietate de forme de viata, chiar mai mare decat ceea ce exista acum pe Terra.

Pamantul are foarte multe forme de viata, insa exoplanetele pot contine chiar si mai multe specii, mai ales daca sunt mai mari decat planeta noastra, cercetatorii fiind ferm convinsi ca exista varietate mai mare in univers. Cercetatorii au analizat imaginile surprise pana acum de catre diversele telescoape care analizeaza universul, si au ajuns la concluzia ca unele exoplanete pot sustine mai multe forme de viata decat Pamantul.

Pamantul. Anunt ULUITOR facut despre VIATA EXTRATERESTRA

Pamantul este, deci doar o sursa de viata cunoscuta, insa cercetatorii au analizat oceanele de pe diverse exoplanete, si au ajuns la concluzia ca ele pot sustine viata la fel de bine precum Terra. Combinand aceste descoperiri cu atmosferele dense, vitezele reduse de rotatie, si existenta continentelor, cercetatorii au ajuns la concluzia ca Pamantul nu ar fi singura planeta care sustine viata in momentul de fata, si ca exista mult mai mult decat atat.

“Am folosit un model de circulație oceanică pentru a identifica ce planete vor avea cele mai eficiente îmbunătățiri și, astfel, oferim oceane deosebit de ospitaliere. Am constatat că densitatea atmosferică mai ridicată, ratele de rotație mai lente și prezența continentelor toate produc rate mai mari de locuire. O implicație suplimentară este că Pământul ar putea să nu fie optim locuibil – iar viața în altă parte s-ar putea bucura de o planetă care este chiar mai ospitalieră decât a noastră.”

Pamantul ramane in mod oficial singura sursa de viata din univers, iar asta pentru ca nu exista din partea cercetatorilor confirmari far dubiu ale faptului ca viata exista si in alte locuri din univers, dar cel mai probabil va exista. De indata ce primele sonde vor putea analiza ceea ce se ascunde si sub suprafata planetei Marte, probabil ca vom avea o idee mai clara cu privire la posibila existenta a vietii si din colo de Pamant, ceva cautat de ani de zile.

Pamantul este o sursa de foarte multe mistere, insa vastul univers ascunde si mai multe necunoscute pe care cercetatorii incearca sa le descopere incetul cu incetul de ani si ani de zile.