Planeta Marte. ULUITOAREA Imagine care a Pus Internetul PE JAR

Planeta Marte. O noua imagine uluitoare a fost publicata pe internet si a generat foarte multe discutii in mediul online, iata ce se ascunde in ea.

Planeta Marte. ULUITOAREA Imagine care a Pus Internetul PE JAR

Planeta Marte. Sursa de foarte multe mistere de-a lungul timpului, corpul ceresc are in mod constant foarte multe imagini publicate de catre NASA, sau alte agentii spatiale, iar astazi vorbim despre una care a devenit virala. Mai exact, imaginea de mai jos a fost publicata de catre NASA dupa ce a fost inregistrata de catre o nava care analizeaza de la distanta tot ceea ce se intampla pe planeta Marte, iar internautii au descoperit ceva surprinzator in ea.

Planeta Marte. Daca va uitati cu atentie, veti vedea ca in imagine exista formatiuni stancoase care par sa sugereze ca literele E.T. sunt cumva prezente pe suprafata corpului ceresc. E.T. este prescurtarea unui celebru film american care prezinta o entitate extraterestra care a ajuns pe Pamant, iar de la ea a pornit aceasta teorie privind planeta Marte si ceea ce pare sa se vada in respectiva poza, desi desigur ca nimic nu este real.

Planeta Marte. ULUITOAREA Imagine care a Pus Internetul PE JAR

Planeta Marte. ULUITOAREA Imagine care a Pus Internetul PE JAR ET
Literele ciudate care pareau sa fi fost pozate pe suprafata de pe planeta Marte.

Planeta Marte. Chiar daca felul in care s-a format relieful pe corpul ceresc pare sa sugereze intr-o anumita masura ca literele E si T sunt prezente pe suprafata corpului ceresc, in realitate nu este vorba despre nimic real. Cercetatorii care analizeaza iamginile acestea inregistrate de pe planeta Marte n-au avut vreo explicatie, insa mai mult ca sigur nici nu se vor stradui prea mult sa gaseasca una, pentru ca nici nu prea au de ce sa faca asta.

Planeta Marte. Felul in care se formeaza relieful acolo nu poate fi explicat usor de pe pamant, iar ceea ce se vede intr-o poza facuta de la foarte mare altitudine poate fi complet diferit fata de ceea ce exista pe suprafata. De-a lungul timpului au fost vazute pe planeta Marte foarte multe lucruri care pareau complet neobisnuite, dar care in realitate erau complet diferite fata de ceea ce credea internetul ca vede in cadrul lor.

Planeta Marte. Acestea fiind spuse, chiar daca exista viata acolo, ceea ce internatuii cred ca sunt doua litere, ar putea fi de fapt modul in care sunt iluminate formele de relief.