Vivo Nex 3. Prezentarea OFICIALA Inaintea LANSARII (VIDEO)

Vivo Nex 3. Noul model de telefon are parte de o prezentare oficiala inainte de a fi lansat de catre chinezi, iata ce surprize ascunde pentru toata lumea.

Vivo Nex 3. Noul model de telefon este prezentat in mod oficial de catre compania chinezeasca inainte de a fi lansat pentru clientii din intreaga lume, chiar in cursul lunii viitoare, si asa aflam din timp ce noutati aduce. Dupa cum puteti vedea, Vivo Nex 3 continua traditia telefoanelor care sunt lansate cu ecrane ce acopera in totalitate panoul frontal fara a avea vreun decupaj, sau vreo perforatie, oferind o experienta inedita.

Vivo Nex 3. Un element de noutate important este si ecranul “cascada” pe care chinezii il introduc acum in telefoane dupa ce Samsung a decis sa faca ceva similar pentru produsele sale. Ecranele de acest gen vor f folosite in tot mai multe modele de telefoane mobile in anii urmatori, iar Vivo Nex 3 reprezinta doar o continuare a acestui trend, multe alte modele urmand a fi lansate cu aceasta caracteristica similara, inclusiv din China.

Vivo Nex 3. Prezentarea OFICIALA Inaintea LANSARII (VIDEO)

Vivo Nex 3. Pentru acest model pare sa fie deasemenea folosita o noua camera frontala de dimensiune mai mare decat cea utilizata in modelele anterioare lansate de catre producatorul chinez. Vivo Nex 3 are in continuare o camera frontala care iese din carcasa pentru a permite inregistrarea de poze si clipuri video, ea avand cel mai probabil senzori de imagine mai buni pentru a oferi o calitate superioara pentru continut.

Vivo Nex 3. Separat de aceste noutati, deocamdata nu se stie foarte clar care vor fi specificatiile pentru noul model de telefon, desigur separat de faptul ca va avea un chip Qualcomm Snapdragon 855. E foarte posibil ca si bateria sa aiba capacitate mai mare decat cea folosita in modelele anterioare, dar si camera principala sa fie imbunatatita, impreuna cu mediul de stocare, dar si memoria RAM care va fi utilizata in noile telefoane.

Vivo Nex 3. Lansarea telefonului mobil urmeaza sa aiba loc foarte curand, iar multumita acestui clip video putem vedea in avans cateva dintre schimbarile foarte interesante care vor fi oferite.