October 2019 Update pentru Windows 10, Anuntul Microsoft

Windows 10. October 2019 Update are parte de un anunt foarte important din partea companiei Microsoft, iata ce trebuie sa stie toti utilizatorii acum.

October 2019 Update pentru Windows 10, Anuntul Microsoft

Windows 10. October 2019 Update este viitoarea actualizare importanta pe care compania Microsoft o va pune la dispozitia tuturor utilizatorilor din lumea intreaga, iar astazi vine o veste foarte importanta cu privire la ea. Mai exact, cei de la Microsoft au inceput sa testeze in mod activ October 2019 Update pentru Windows 10 cu diverse persoane care fac parte din sistemul prin care sunt distribuite versiunile beta ale sistemului de testare pentru verificare.

Windows 10. Build-ul 18363.327 este oferit de catre cei de la Microsoft pentru persoanele care s-au inscris in programul Windows Insider, ei putand sa incerce toate imbunatatirile care vor fi oferite in mod oficial abia din octombrie. Aproximativ 10% dintre cei inscrisi in program pot incepe sa testeze actualizarea pentru Windows 10 inainte ca ea sa fie oferita in mod oficial, deci nu chiar toata lumea se poate bucura de aceste noutati acum.

October 2019 Update pentru Windows 10, Anuntul Microsoft

Windows 10. Scopul distribuirii acestei actualizari a companiei Microsoft este de a descoperi orice fel de eventuale probleme care exista cu sistemul de operare, inainte ca ele sa ajunga la utilizatorii obisnuiti, in versiunea publica. Desigur ca Microsoft incearca de fiecare data cand lanseaza actualizari de acest gen sa ofere pentru Windows 10 doar versiuni lipsite de probleme, dar in ultimii ani am observat ca nu isi atinge obiectivele.

Windows 10. Inainte ca actualizarea sa fie oferita pentru toata lumea, cei de la Microsoft vor extinde testarea si la altii dintre cei care fac parte din programul sau beta, astfel ca sansele de a descoperi problemele cresc. Totusi, din moment ce Windows 10 are actualizarea October 2019 Update pusa deja in distributie chiar si in versiune beta, e destul de clar ca Microsoft este de parere ca are totul pregatit pentru a oferi versiunea finala.

Windows 10. Daca totul decurge conform planului, atunci versiunea finala a October 2019 Update ar trebui sa fie lansata de catre Microsoft undeva in cursul lunii octombrie, desi nu se stie chiar atat de clar cam cand.