iOS 13. CONFUZIA Generata de Apple pentru iPhone si iPad

iOS 13 genereaza foarte multa confuzie in randul utilizatorilor iPhone, iPad, si iPod Touch din cauza companiei Apple, si a planurilor pe care le are.

iOS 13. CONFUZIA Generata de Apple pentru iPhone si iPad

iOS 13 inca nu a fost lansat in mod oficial de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, insa cei de la Apple genereaza confuzie privind noua versiune a sistemului sau de operare. Mai exact, aseara Apple a lansat iOS 13.1 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch inainte ca iOS 13 sa fie in mod oficial disponibil pentru clientii din lumea intreaga, si toata lumea a inceput sa se intrebe ce se intampla cu adevarat in acest moment.

iOS 13 este asteptat cu foart emulte noutati de catre utilizatorii de iDevice-uri, iar pana in momentul de fata compania Apple nu si-a pus utilizatorii intr-o situatie de acest gen. Aici ma refer la faptul ca nu a lansat o actualizare intermediara in versiune beta inainte ca una majora sa fie oferita in format public, deci iOS 13 trebuia sa ajunga intai la noi, iar mai apoi iOS 13.1 sa fie testat in versiune beta pentru a i se descoperi eventualele probleme.

iOS 13. CONFUZIA Generata de Apple pentru iPhone si iPad

iOS 13 este disponibil deocamdata doar in versiunea beta 8, iar multi au crezut ca aseara Apple a lansat versiunea beta 9, nu iOS 13.1, dar in realitate doar a inceput un nou proces de testare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch. Cei de la Apple vor ca iOS 13 sa fie cat se poate de lipsit de probleme pentru ca in final sa ofere o experienta cat mai buna.

iOS 13 va fi pus in distributie de catre compania Apple in cursul lunii septembrie, cel mai probabil in cursul zilelor de 17 sau 18 septembrie, inainte ca seria iPhone 11 sa fie lansata pe piata. Pana atunci e posibil sa mai avem disponibila cel putin inca o versiune beta a iOS 13, dar poate chiar si a iOS 13.1, asa ca trebuie doar sa asteptam sa vedem ceea ce vrea sa ne ofere compania Apple pentru folosire in iDevice-uri.

iOS 13 este testat de mai bine de trei luni de zile, si daca nu va veni fara probleme, va pune compania Apple intr-o situatie foarte penibila.