iOS 13.1 Dezvaluie o Functie ULUITOARE din iPhone 11 (VIDEO)

iOS 13.1 dezvaluie o functie uluitoare a telefoanelor din seria iPhone 11, iata de ce se vor putea bucura utilizatorii din lumea intreaga dupa lansare.

iOS 13.1 a fost lansat in versiune beta de catre compania Apple chiar zilele trecute, iar in mod surprinzator include o functie uimitoare pentru telefoanele din seria iPhone 11, daca totul este asa cum credem. Apple a cumparat acum ceva timp o companie numita Spektral, ea fiind specializata pe editarea in timp real a clipurilor video, iar in iPhone 11 ar urma sa fie oferit ceva similar, daca o descoperire din iOS 13.1 va fi implementata asa cum se crede.

iOS 13.1 include encodarea clipurilor video HEVC folosind canale alpha, adica un clip video cu un fundal transparent, sau invizibil, poate fi inregistrat cu modificarea acelui fundal in timp real. Puteti vedea in clipul video de mai sus cam cum arata aceasta functie pe care iOS 13.1 o anunta pentru iPhone 11, iar telefoanele iPhone n-au avut pana in momentul de fata ceva similar implementat de catre compania Apple.

iOS 13.1 Dezvaluie o Functie ULUITOARE din iPhone 11 (VIDEO)

Din cate stiu eu, si s-ar putea sa gresesc, in momentul de fata nu exista vreun alt telefon care sa aiba in mod nativ integrata vreo functie similara pentru aplicatia Camera din Android. Samsung si Huawei au functii care permit aplicarea de efecte de adancime pentru fundalul clipurilor video, dar iOS 13.1 anunta pentru iPhone 11 ceva complet diferit, si mult mai important, dar deocamdata totul vine doar ca un simplu zvon si atat.

iPhone 11 ar avea nevoie si de foarte multa putere de procesare in noul chip A13 pentru inregistrarea de clipuri video ce pot fi editate in timp real, dar si de o placa video mai puternica, si toate au fost deja zvonite pentru implementare. Practic, iPhone 11 este anuntat din nou ca fiind cel mai puternic smartphone creat vreodata, iar iOS 13.1 ar urma sa aiba integrat si software-ul care sa foloseasca toata aceasta putere de procesare.

iPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie, conform celor mai recente zvonuri, iar iOS 13 va fi dezvaluit tot atunci, probabil si cu aceasta functie noua care va fi integrata abia in iOS 13.1.