ASA va ARATA iPhone 11 in Versiunea FINALA pentru Clienti

iPhone 11 are prezentata astazi intr-o noua imagine design-ul final pe care urmeaza sa il aiba camera tripla care va fi integrata in carcasa telefonului.

ASA va ARATA iPhone 11 in Versiunea FINALA pentru Clienti

iPhone 11 este o serie de telefoane asteptate de catre foarte multa lume, nu mai putin de trei modele fiind pregatite in momentul de fata pentru lansare pe pietele din intreaga lume, iar misterul incepe sa fie dezvaluit. Astazi avem parte de o noua imagine in care sunt prezentate toate cele trei modele de telefoane din seria iPhone 11, insa spre deosebire de cele anterioare, am avea in fata trei machete facute in baza unor schite mult mai recente.

iPhone 11 a avut pana in momentul de fata foarte multe imagini cu diverse machete prezentate pe internet, insa se pare ca design-ul pentru camera lor nu era chiar cel final pe care compania Apple l-ar fi aprobat. In aceasta idee, in baza unor schite actualizate, astazi avem ocazia de a vedea cm cum ar trebui sa arate telefoanele din seria iPhone 11 in versiunea finala care va ajunge la clientii din intreaga lume din luna septembrie.

ASA va ARATA iPhone 11 in Versiunea FINALA pentru Clienti

ASA va ARATA iPhone 11 in Versiunea FINALA pentru Clienti machete
Machete ale iPhone 11 care au design-ul pentru camere actualizat.

Nu, acea camera tripla urata nu a disparut, daca va faceati sperante ca asta se va intampla, si nu, nu arata mai bine in aceste machete actualizate, dar design-ul incepe sa semene mai mult cu ceea ce ar oferi Apple. Din pacate va trebui sa suportam in iPhone 11 nu doar un design foarte urat pentru camere, ci si faptul ca intregul ansamblu cu senzorii de imagine va fi scos in exteriorul carcasei, ceea ce face schimbarea si mai greu de “inghitit”.

Foarte multa lume s-a plans pe retelele de socializare in ultimele luni de noul design pentru carcasa iPhone 11, insa cei de la Apple au propriile idei in cap, si nu intentioneaza sa faca modificari substantiale. Din pacate pentru noi, ar fi bine sa ne obisnuim cu ceea ce vedem in aceste imagini cu machetele iPhone 11, iar asta deoarece Apple le va prezenta in mod oficial in mai putin de o luna pentru intreaga planeta.

iPhone 11 ar urma sa aiba prezentarea programata pentru data de 10 septembrie, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc in data de 20 septembrie, conform zvonurilor.