Noua Functie SURPRIZA in Facebook Messenger pentru Telefoane

Facebook Messenger are o noua functie surpriza implementata in aplicatia pentru telefoane, iata de ce se vor putea bucura toti utilizatorii in curand.

Noua Functie SURPRIZA in Facebook Messenger pentru Telefoane

Facebook Messenger are pregatita o noua functie surpriza pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, si e ceva ce multe persoane asteptau sa aiba disponibil de foarte multa vreme pentru a discuta cu prietenii. Mai exact, acum pentru Facebook Messenger este in plin proces de dezvoltare o noua functie care le permite oamenilor sa partajeze informatiile care sunt afisate pe ecranele telefoanelor lor, fara a mai folosi vreo aplicatie terta pentru asta.

Facebook Messenger va inregistra tot ceea ce este afisat pe ecranul telefonului cand aceasta functie este activata, iar acest lucru va fi valabil pentru ambele persoane care activeaza functionalitatea in interfata de chat. Multumita ei, un utilizator ii poate arata celuilalt cum sa controleze diverse functii dintr-un telefon, cum sa foloseasca anumite aplicatii, sau alt tip de continut, totul direct prin Facebook Messenger, fara a fi necesara vreo aplicatie terta.

Noua Functie SURPRIZA in Facebook Messenger pentru Telefoane

Noua Functie SURPRIZA in Facebook Messenger pentru Telefoane screen sharing
Noua functie pentru screen sharing care va fi oferita in Facebook Messenger.

Deocamdata aceasta functie noua pentru Facebook Messenger a fost gasita prin analizarea codului sursa al aplicatiei, ea nefiind confirmata deocamdata de catre americani, desi probabil o vor face in curand. In momentul de fata doar inginerii companiei Facebook pot folosi functionalitatea in Facebook Messenger, dar daca ea va fi finalizata, si lansata, atunci utilizatorii de telefoane din intreaga lume se vor putea bucura de ceea ce ofera ea.

Avand in vedere modul in care este gandita aceasta functie pentru Facebook Messenger, e foarte posibil ca doar telefoanele cu sistem de operare Android sa o aiba disponibila, chiar daca inclusiv iOS permite inregistrarea ecranului. E posibil ca Facebook Messenger sa nu poata folosi API-urile din iOS care ofera posibilitatea de a face acest lucru, iar asa doar cei cu Android s-ar putea bucura de ea, dar deocamdata nu se stie nimic 100%.

Facebook Messenger ar putea avea aceasta functie oferita pana la finalul acestui an, dar ramane de vazut cam care sunt planurile celor de la Facebook pentru a o oferi tuturor utilizatorilor de telefoane.