GMAIL Lanseaza o Noua Functie Utila in Aplicatia Telefoanelor

Gmail lanseaza o noua functie utila in aplicatia pentru telefoanele Android, iata de ce se pot bucura toti utilizatorii dupa ce a fost lansata si pe iPhone.

GMAIL Lanseaza o Noua Functie Utila in Aplicatia Telefoanelor

Gmail are disponibila o noua functie foarte utila pentru telefoanele care ruleaza sistemul de operare Android, aceasta simplificand un proces de care destui utilizatori se folosesc destul de des. Mai exact, aplicatia Gmail pentru telefoanele Android are o functie care permite trecerea rapida de la un cont la altul folosind un simplu gest de glisare, acesta fiind implementat de ceva vreme in versiunea pentru iOS, insa abia acum ajunge pe Android.

Aplicatia Gmail le permite utilizatorilor sa gliseze in sus/jos pe imaginea de profil pentru contul lor idn platforma pentru a face trecerea intre conturile cu care sunt inregistrati in aplicatie. Pana acum trecerea intre conturi putea fi facuta prin apasarea pe poza de profil si selectarea contului dorit dintre cele afisate acolo, insa Google a gasit o metoda mai buna si mai simpla de a face acest lucru, si multi utilizatori sigur vor fi bucurosi de implementarea sa.

GMAIL Lanseaza o Noua Functie Utila in Aplicatia Telefoanelor

GMAIL Lanseaza o Noua Functie Utila in Aplicatia Telefoanelor conturi

Google a inceput sa implementeze aceasta functionalitate de ceva vreme in aplicatiile Maps, Drive, Contacts, insa iata ca acum ajunge inclusiv in Gmail, iar asta pentru ca exista multe persoane cu mai multe conturi. Foarte multi utilizatori au atat conturi personale, cat si conturi pentru job-urile pe care le au, iar acum pot face foarte rapid trecerea intre ele cu o simpla glisare, deci petrec mai putin timp folosind serviciile disponibile in cadrul Gmail.

Functia aceasta a fost implementata in Gmail inca de acum vreo 5 luni pentru telefoanele cu sistem de operare iOS, utilizatorii iPhone bucurandu-se de functionalitate pentru a folosi mai usor platforma. Pentru a putea beneficia de aceasta functionalitate, utilizatorii Android trebuie sa actualizeze aplicatia la cea mai recenta versiune disponibila in cadrul Google Play, deci ea nu va fi disponibila automat pentru conturile lor fara sa instaleze noua aplicatie.