PROBLEMA SERIOASA a WhatsApp care AFECTEAZA Multi Oameni

WhatsApp are o problema serioasa care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga, iata ce trebuie sa stii, si ce trebuie sa faci.

PROBLEMA SERIOASA a WhatsApp care AFECTEAZA Multi Oameni

WhatsApp are o problema foarte serioasa care afecteaza un numar mare de utilizatori in momentul de fata, iar multi nu stiu ceea ce se intampla cu aplicatia de mesagerie in momentul de fata. Mai exact, se pare ca unii dintre utilizatorii care folosesc aplicatia de mesagerie WhatsApp pe telefoanele iPhone nu pot face backup-uri pentru conversatii in iOS 12, ceea ce reprezinta o problema foarte mare pentru ca nu au datele salvate.

WhatsApp foloseste iCloud pentru a face backup-uri pentru conversatiile pe care noi le purtam, iar daca ele nu sunt salvate, atunci cand schimbari telefonul, sau reinstalati sistemul de operare, le puteti pierde. In mod normal backup-urile sunt facute in mod automat de catre aplicatia WhatsApp direct in iCloud, insa daca ele nu sunt realizate, atunci cand datele se pierd, utilizatorii nu stiu ce se intampla, si nu le pot recupera.

PROBLEMA SERIOASA a WhatsApp care AFECTEAZA Multi Oameni

Functia de backup pentru conversatiile pe care le purtam prin intermediul WhatsApp este extrem de importanta deoarece ne asigura ca indiferent ce se intampla cu telefoanele, putem recupera toate mesajele. Alta solutie pentru a recupera tot ceea ce este inregistrat in aplicatia WhatsApp prin conversatii nu exista, deci fara un backup nu veti ramane decat cu regretul ca tot ceea ce ati discutat cu alte persoane a disparut pentru totdeauna.

WhatsApp nu are probleme cu backup-urile facute pe telefoanele cu sistem de operare Android, acolo fiind utilizata infrastructura cloud a celor de la Google, iar in momentul de fata toate datele sunt salvate fara probleme. Desigur ca vorbim despre sisteme diferite, insa la baza utilizatorii au parte de o functionalitate identica pentru WhatsApp, adica salvarea datelor in eventualitatea in care s-ar intampla ceva cu telefoanele si ele trebuie recuperate.

WhatsApp are activat in mod automat sistemul de backup pe iPhone daca aveti un cont iCloud pe care sa fiti logat in telefonul vostru, insa in Android e nevoie de activarea manuala a sistemului.