iPhone 11, iPhone 11 Pro, iata CAND vor Incepe Precomenzile

iPhone 11, iPhone 11 Pro au dezvaluita data la care vor avea precomenzile deschise de catre compania Apple, iata momentul din care vom putea cumpara telefoanele.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iata CAND vor Incepe Precomenzile

iPhone 11, iPhone 11 Pro sunt doua dintre denumirile pe care le vor avea telefoanele pe care compania Apple le va lansa in cursul lunii viitoare, prezentarea fiind confirmata prin invitatia de presa pentru eveniment. Seria de telefoane iPhone 11 va fi prezentata pe data de 10 septembrie de catre compania Apple, acest lucru este 100% sigur, iar acum aflam ceea ce multi puteau ghici deja, ca pe 13 septembrie incep precomenzile in SUA.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, si poate iPhone 11R, urmeaza sa fie lansate pe data de 20 septembrie intr-o serie de tari de pe glob, iar in toate dintre ele vor incepe si precomenzile in data de 13 septembrie. Acest lucru e perfect normal, si in concordanta deplina cu ceea ce am vazut in fiecare an cand au fost lansate noi modele de telefoane iPhone, astfel ca seria iPhone 11 urmeaza fix aceeasi “traditie” a lansarilor de telefoane ale Apple.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iata CAND vor Incepe Precomenzile

iPhone 11 ar trebui sa aiba precomenzile deschise pe 13 septembrie in SUA, Japonia, Marea Britanie, Germania, Franta, Spania, China, Australia, Noua Zeelanda, si alte cateva tari de pe glob. Lista ar putea fi ceva mai lunga, in functie de ceea ce va dori sa faca Apple, ea adaugand in cam fiecare an noi tari pe langa cele din anul anterior, tocmai pentru a vinde cat mai multe telefoane, iar cu seria iPhone 11 va dori sa pastreze trend-ul.

iPhone 11 lansat pe 20 septembrie va putea fi cumparat din tarile europene mentionate mai sus, dar probabil si din altele, fara Romania, care ar putea fi inclusa in al doilea val de vanzari. Asa au stat lucrurile cu lansarile de telefoane iPhone din anii anteriori, si ma astept ca seria iPhone 11 sa fie lansata tot in septembrie si in Romania, deci nu mai avem chiar atat de mult de asteptat dupa aceste noi modele de telefoane.

iPhone 11 ar putea fi chiar mai scump decat modelele de anul trecut, iar asta pentru ca avea o noua camera mai complexa, un nou ecran, un nou procesor, dar si alte schimbari interesante.