Samsung GALAXY FOLD are in Sfarsit Data de Lansare Dezvaluita

Samsung GALAXY FOLD are in Sfarsit Data de Lansare Dezvaluita

Samsung GALAXY FOLD a fost anuntat pentru lansare de catre compania Samsung cu multe luni in urma, insa din cauza unor probleme descoperite de catre presa, compania coreeana a decis sa amane lansarea. Aceste probleme ar fi fost, aparent, rezolvate de catre coreeni, iar acum Samsung GALAXY FOLD are o noua data de lansare programata, astfel ca pe 6 septembrie ar trebui sa fie pus in vanzare pentru clientii interesati sa-l mai cumpere.

Samsung GALAXY FOLD va fi lansat pe 6 septembrie doar in Coreea de Sud, iar cei trei operatori de telefonie mobila de acolo vor avea stocuri de 20.000 – 30.000 de unitati pentru a incepe vanzarile. Pretul Samsung GALAXY FOLD nu se va schimba, astfel ca oamenii vor avea in continuare de platit un pret exagerat de mare pentru telefon, dar iata ca exista in final o data la care vanzarile ar trebui sa inceapa, dupa amanari de luni si luni de zile.

Samsung GALAXY FOLD are in Sfarsit Data de Lansare Dezvaluita

Zbonurile de pana acum sugereaza faptul ca Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa aiba noi capace montate in locasele care nu ascundeau balamalele, astfel ca n-ar trebui sa mai intre fragmente de mancare, sau orice altceva acolo. Mai mult decat atat, folia de pe ecran, care e necesara pentru functionare, a fost extinsa pentru a nu mai putea fi dezlipita, iar ecranul Samsung GALAXY FOLD are rigiditatea crescuta substantial.

“Samsung Electronics și cele trei companii de telecomunicații mobile din Coreea de Sud discută un program de lansare a Galaxy Fold pe 6 septembrie în Coreea. Aceasta este ziua de deschidere a IFA 2019, cea mai mare expoziție de electronice pentru consumatori din Europa de la Berlin, Germania. Samsung Electronics trebuie să lanseze o versiune cu defecte îmbunătățite publicului global pentru prima dată în IFA și să o lanseze în Coreea în același timp.”

Practic, pentru Samsung GALAXY FOLD au fost facute modificari substantiale astfel incat telefonul sa nu mai poata fi distrus usor de catre clientii care vor decide sa-l cumpere, ceea ce ar fi un mare scandal. Desigur ca a fost nevoie de foarte multe modificari pentru a se corecta tot ceea ce a fost facut gresit cu Samsung GALAXY FOLD, insa dupa atata ridiculizare a telefonului, iata ca intr-un final vine si momentul lansarii.

Samsung GALAXY FOLD va fi lansat pe 6 septembrie in Coreea de Sud, insa inca nu se stie cand ar urma sa ajunga si in alte zone de pe glob, alte tari fiind programate pentru o lansare mai tarzie.