Samsung GALAXY FOLD va fi lansat in Septembrie, iata-i Schimbarile

Samsung GALAXY FOLD va fi lansat in Septembrie, iata-i Schimbarile

Samsung GALAXY FOLD va fi lansat in septembrie, compania Samsung confirmand astazi ca primul sau telefon pliabil este pregatit pentru a fi vandut. Dsigur ca mai este peste o luna pana cand Samsung GALAXY FOLD va putea fi cumparat, dar coreenii spun ca versiunea finala inca e testata de catre angajati si parteneri.

Samsung GALAXY FOLD a avut implementate modificari pentru folia care acoperea ecranul, si care a fost dezlipita de catre jurnalistii care nu credeau ca are vreun rost. Acum Samsung GALAXY FOLD are acea folie montata intr-un asemenea mod incat sa nu poata fi dezlipita usor de catre clientii care il cumpara.

Samsung GALAXY FOLD are deasemenea si alte modificari facute pentru a-i proteja balamaua de mizeria care poate intra intre ea si ecran, si il poate distruge. Spatiul dintre balama si ecran a fost redus substantial, iar alte materiale de ranforsare au fost montate sub ecran, pentru a-l face cat se poate de rezistent in folosirea indelungata.

Samsung GALAXY FOLD va fi lansat in Septembrie, iata-i Schimbarile spate

Iata toate schimbarile anuntate :

  • Stratul de protecție superior al ecranului Infinity Flex a fost extins dincolo de rama, făcând evident că este o parte integrantă a structurii afișajului și nu este destinată îndepărtării;
  • Galaxy Fold oferă armături suplimentare pentru a proteja mai bine dispozitivul de particulele externe, menținând în același timp experiența unui telefon pliabil;
  • Suprafața și partea de jos a zonei balamalelor au fost consolidate cu capace de protecție nou adăugate;
  • Suprafețele metalice adiționale sub afișajul Flex Infinity au fost incluse pentru a întări protecția afișajului;
  • Spațiul dintre balamale și corpul Galaxy Fold a fost redus.

Samsung GALAXY FOLD a avut in ultimele luni optimizate si aplicatiile care vor fi folosite de catre clienti, deci teoretic si experienta de utilizare ar trebui sa fie mai buna. Nu se stie foarte clar cand anume in septembrie va fi lansat telefonul, dar e bine ca avem intr-un final o data la care va fi pus in distributie.

19 COMENTARII

  1. Samsung? O glumă proastă. Am pus Note 9-le în sertar deja, n-am văzut un telefon mai mediocru (la prețul „premium”). Samsung nu pune preț deloc pe calitate și pe detaliile mici care întotdeauna fac diferența.

    N-am văzut un software mai bug-uit și mai prost optimizat. Dacă vreți Android, aveți opțiuni mai bune. Samsung este rușinea Android-ului.

  2. Am pus zeci de print-uri pe aici cu bug-urile. :))

    Eu nu-ți spun să-ți cumperi iPhone, îți spun că Samsung este rușinea Android-ul dar IQ-ul nu poate să perceapă asta. :))

  3. Nici nu trebuie, print-urile arată totul. :))

    Dacă tu crezi că Samsung este numărul 1 la Android, ai cel puțin câteva probleme mintale. :))

  4. Chiar si asa, cu noul Note, Fold si in primavara Galaxy S11 Samsung o sa rupa tot la vanzari anul acesta/ viitor si o sa fure o gramada de clienti Apple. Ea este singura acolo sus care poate sa profite de pe urma declinului Apple, care momentan este doar plictisitoare, repetitiva si mediocra!

  5. Samsung? O glumă proastă. Am pus Note 9-le în sertar deja, n-am văzut un telefon mai mediocru (la prețul „premium”). Samsung nu pune preț deloc pe calitate și pe detaliile mici care întotdeauna fac diferența.

    N-am văzut un software mai bug-uit și mai prost optimizat. Dacă vreți Android, aveți opțiuni mai bune. Samsung este rușinea Android-ului.

  6. Apple isi permite sa piarda pentru mize mai mari ex ochelarii sau contentul care vine din spate(filme/jocuri),au credibilitate nu au nevoie neaparat de vanzari constante cum au nevoie ceilalti.

  7. Doar tampitii indoctrinati si cu ochelari de cal mai traiesc inca in negare! Cifrele spun insa totul. RIP Apple! In toamna ii cantam Prohodul/Vesnica-pomenire!

  8. Poate o sa se rupa balamaua la Fold ?
    Stau bine Samsung oricum,imi plac ambele firme restul sunt gunoaie.E buna concurenta intre ei si sper sa recupereze si Apple cu iPhone 12…asta pana scoate Apple ochelarii atunci o sa rupa.

  9. Pai mai bine Apple sa se concentreaza mai mult pe servicii, filme, piata financiara, macpro si xdr display sau ce mai face si sa lase produsele telecom pe seama altora care chiar stiu ce fac nu sa isi bata joc de clienti 4-5 ani cu acelasi model de telefon cu modificari minuscule si inovatii zero! Decat asa telefoane penibile mai bine renunta la ele definitiv! Au ajuns oriucm nesemnificativi pe piata!

  10. Hai pe bune? Da ce ecran are? sticla? cumpara-l atunci, da sa nu te vad dupa o luna pe forumuri cum urlii ca e varza ecranul…ridicati in slavi un kkt de device scos pe piata sa il testeze fraierii care vor sa fie cool la Mall pe o cafa de 6 lei 3 ore.

  11. Parca asa au facut si cu Note7 …l-au retras ca avea probleme, dupa care l-au reintrodus ca “au rezolvat problemele” si dupa aceea iarasi…
    Samsung nu este o companie de incredere, decat poate in segmentul televizoarelor

  12. Compari Note 7 cu Fold? Cât de bătut în cap trebuie să fi să faci această comparație ? Fold-ul nici nu a fost pus în vânzare . Dacă nu era de încredere atunci nu îşi asumau greselile şi îți vindeau produse cum face Apple acum .
    Frigiderele sunt chiar faine . Recomand ?

  13. Ai apărut și tu Hoitule-ordinar! Fa pași de aici cu gargara ta ieftina de infant și mai schimba placa la magnetofon ca e veche piesa! Oricum nu te crede nimeni măscăriciule-imbecil!

  14. Asta cu batutul de joc e cum e cu telecomanda la tv,nu-ti convine schimbi canalul nu te obliga nimeni sa cumperi.Mori cumva de grija lor?