Samsung GALAXY FOLD va fi lansat in Septembrie, iata-i Schimbarile

19

Samsung GALAXY FOLD va fi lansat in Septembrie, iata-i Schimbarile

Samsung GALAXY FOLD va fi lansat in septembrie, compania Samsung confirmand astazi ca primul sau telefon pliabil este pregatit pentru a fi vandut. Dsigur ca mai este peste o luna pana cand Samsung GALAXY FOLD va putea fi cumparat, dar coreenii spun ca versiunea finala inca e testata de catre angajati si parteneri.

Samsung GALAXY FOLD a avut implementate modificari pentru folia care acoperea ecranul, si care a fost dezlipita de catre jurnalistii care nu credeau ca are vreun rost. Acum Samsung GALAXY FOLD are acea folie montata intr-un asemenea mod incat sa nu poata fi dezlipita usor de catre clientii care il cumpara.

Samsung GALAXY FOLD are deasemenea si alte modificari facute pentru a-i proteja balamaua de mizeria care poate intra intre ea si ecran, si il poate distruge. Spatiul dintre balama si ecran a fost redus substantial, iar alte materiale de ranforsare au fost montate sub ecran, pentru a-l face cat se poate de rezistent in folosirea indelungata.

Samsung GALAXY FOLD va fi lansat in Septembrie, iata-i Schimbarile spate

Iata toate schimbarile anuntate :

  • Stratul de protecție superior al ecranului Infinity Flex a fost extins dincolo de rama, făcând evident că este o parte integrantă a structurii afișajului și nu este destinată îndepărtării;
  • Galaxy Fold oferă armături suplimentare pentru a proteja mai bine dispozitivul de particulele externe, menținând în același timp experiența unui telefon pliabil;
  • Suprafața și partea de jos a zonei balamalelor au fost consolidate cu capace de protecție nou adăugate;
  • Suprafețele metalice adiționale sub afișajul Flex Infinity au fost incluse pentru a întări protecția afișajului;
  • Spațiul dintre balamale și corpul Galaxy Fold a fost redus.

Samsung GALAXY FOLD a avut in ultimele luni optimizate si aplicatiile care vor fi folosite de catre clienti, deci teoretic si experienta de utilizare ar trebui sa fie mai buna. Nu se stie foarte clar cand anume in septembrie va fi lansat telefonul, dar e bine ca avem intr-un final o data la care va fi pus in distributie.