Facebook va ASCUNDE LIKE-urile pentru Postarile Oamenilor

Facebook va ascunde LIKE-urile pentru postarile publicate de catre oameni in cadrul retelei de socializare, iata ce vor sa faca americanii pentru utilizatori.

Facebook va ASCUNDE LIKE-urile pentru Postarile Oamenilor

Facebook va ascunde like-urile date la postarile publicate de catre oamenii obisnuiti in cadrul retelei de socializare, totul intr-o miscare similara cu cea pe care o pimpune si pentru Instagram in diverse tari de pe glob. Schimbarea pregatita de catre cei de la Facebook pentru postarile din cadrul retelei de socializare a fost descoperita prin analizarea codului sursa al aplicatiei iar in imaginile de mai jos puteti vedea cum urmeaza sa arate postarile fara LIKE.

Facebook va ascunde, practic, functia care ii face pe oameni sa publice in mod constant postari in cadrul retelei de socializare, dar si unul dintre motivele pentru care sunt activi si la postarile altor persoane. Foarte multa lume se “lupta” pentru like-urile din cadrul Facebook, dar in curand totul va deveni doar o trista amintire, deoarece numarul like-urilor primite ar urma sa fie complet ascuns, fiind afisate doar comentariile si share-urile.

Facebook va ASCUNDE LIKE-urile pentru Postarile Oamenilor

Facebook va ASCUNDE LIKE-urile pentru Postarile Oamenilor foto

Facebook a confirmat in mod oficial faptul ca intentioneaza sa ascunda numarul de like-uri pentru postarile din cadrul retelei, deocamdata testand schimbarea cu utilizatori din anumite tari de pe glob. Doar cei cu aplicatia Facebook pentru Android vor putea beneficia de aceasta schimbare oferita de catre americani, cei cu iPhone urmand a avea cu siguranta schimbarea implementata la un moment dat, dar nu toti vor fi bucurosi.

Facebook testeaza aceasta schimbare in Instagram de foarte mult timp, si nu au decis deocamdata daca o vor implementa in mod oficial, sau nu, asa ca e greu de spus ce vor face si in cazul retelei principale. Facebook spune ca face schimbarea deoarece unii oameni se tem sa publice postari pentru ca nu vor primi like-uri, sau sterg ceea ce nu e popular, dar desigur ca asta  extrem de stupid, sau poate ca doar lumea e stupida.

Indiferent de situatie, uitati-va bine la like-urile de pe Facebook si Instagram, deoarece in curand ar urma sa devina toate doar o trista amintire pentru toata lumea.