RCS & RDS. PREMIERA cu o SURPRIZA SPECIALA pentru Romania

RCS & RDS. O premiera speciala vine in Romania cu o surpriza pentru toti clientii, iata ce poti avea chiar in momentul de fata la Digi Mobil multumita operatorului.

RCS & RDS. PREMIERA cu o SURPRIZA SPECIALA pentru Romania

RCS & RDS. Grupul de telecomunicatii a anuntat recent o serie de schimbari foarte importante pe care le-a facut in Romania pentru clientii sai, iar una dintre ele vine ca o premiera pentru tara noastra. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat acum mai bine de o saptamana o serie de schimbari pentru clientii Digi Mobil si ceea ce au acestia parte cand vine vorba despre internetul mobil pe care-l folosesc de pe propriile telefoane.

RCS & RDS. In primul rand, operatorul a crescut vitezlee minime de download/upload pentru depasirea traficului inclus in abonament/cartela, insa au lansat si o extraoptiune de internet mobil unica in Romania. Mai exact, cei de la RCS & RDS le ofera clientilor sa activeze un bonus de 30 GB de internet mobil la pretul de doar 2 euro, fara TVA, iar asa ceva nu mai exista la vreun alt operator de telecomunicatii din tara noastra in acest moment.

RCS & RDS. PREMIERA cu o SURPRIZA SPECIALA pentru Romania

RCS & RDS. In momentul de fata doar Digi Mobil are atat de mult trafic oferit la un cost atat de mic intr-o extraoptiune de internet mobil pentru abonamente, sau cartele. Orange, Vodafone, Telekom, cer mult mai multi bani pentru asemenea beneficii pe care le ofera RCS & RDS, ultimul dintre ei avand o promotie limitata cu internet nelimitat la unele abonamente, sau cartele, dar aceasta se va termina chiar la inceputul acestei luni.

“O altă noutate adusă de Digi Mobil vizează extra-opțiunea de date mobile suplimentare. Clienții care au nevoie de mai multe date mobile vor putea beneficia de 30 GB (până la 10 GB în rețeaua 3G și restul în 4G și/sau 5G), activând extra-opțiunea de 2 EUR (fără TVA).”

RCS & RDS. Decizia de a oferi pentru Digi Mobil o extraoptiune cu internet mobil de acest gen n-ar trebui sa vina ca o surpriza pentru clientii din Romania, iar asta deoarece operatorul a avut mai tot timpul oferte bune. Aici includem si internetul mobil oferit in cantitati foarte mari pentru clientii din Romania care vor sa beneficieze de libertatea de a naviga pe internet cu limite cat mai putine, iar cu RCS & RDS pot face asta.

RCS & RDS. Aceasta extraoptiune este disponibila pentru toata lumea in momentul de fata, asa ca oricine are nevoie de internet mai mult, il poate activa fara probleme chiar acum.