RCS & RDS. Anuntul UIMITOR pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS. Un anunt uimitor pentru toti clientii din Romania a fost facut de catre grupul Digi, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar in acest moment.

RCS & RDS. Anuntul UIMITOR pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS. Grupul cu un numar impresionant de clienti atat in Romania, cat si in strainatate, are un anunt foarte important astazi pentru cei de pe plan local, iar toata lumea trebuie sa stie despre el si ceea ce aduce. Mai exact, cei de la RCS & RDS ofera in continuare o promotie grozava in baza careia clientii se pot bucura de internet de viteza mare, foarte multe posturi de televiziune, dar si reducere la abonamentul de internet fix timp de 2 luni de zile.

RCS & RDS. Aceasta campanie a grupului Digi a fost lansata cu ceva timp in urma, insa este in continuare valabila, dar doar pentru o perioada limitata de timp, astfel ca toti cei interesati trebuie sa profite de ea. Mai exact, clientii din Romania au posibilitatea de a incheia un abonament care le aduce peste 140 de canale TV in format digital, internet fix de mare viteza, si chiar un echipament gratuit in custodie, plus reducerea de 2 luni la abonament.

RCS & RDS. Anuntul UIMITOR pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS. Cei care profita de aceasta oferta au reducere de 50% in primele 2 luni de abonament, deci din 12 luni platesc doar 11, insa se bucura de serviciile foarte bine pe care operatorul de telecomunicatii le ofera. Vorbim aici despre internet fix de pana la 1000 Mbps, cel mai bun din Romania, dar si despre servicii TV care includ si un post TV 4K, Digi 4K, pe care sunt transmise diverse competitii sportive, si nu doar atat.

RCS & RDS. Oferta este valabila exclusiv online pentru cei interesati, fie ca sunt deja clienti au operatorului, sau nu, astfel ca in magazinele din Romania nu o veti gasi, deci nu veti putea profita de ea. Chiar si asa, puteti comanda foarte rapid tot ceea ce va doriti direct de pe website-ul operatorului, iar instalarea va fi facuta de catre o echipa a companiei dupa ce confirmati si telefonic faptul ca aveti o comanda ferma.

RCS & RDS. Ofertele de acest gen nu sunt foarte dese, asa ca daca sunteti interesati sa profitati de ea, va recomand sa o faceti cat mai rapid, cat este valabila in Romania.