Samsung NU se Lasa si vrea sa UIMEASCA Lumea cu un nou Telefon

Samsung nu se lasa si vrea sa arate lumii intregi ca invata din esecuri, asa ca pregateste un nou model de telefon inovator pentru clientii din toata lumea.

Samsung NU se Lasa si vrea sa UIMEASCA Lumea cu un nou Telefon

Samsung nu cade prada esecurilor din ultima vreme, si vrea sa aiba in continuare succes cu un telefon de care foarte multa lume a fost interesata, dar care nici macar nu a aparut pe piata inca. Mai exact, desi cei de la Samsung au avut probleme foarte mari cu Samsung GALAXY Fold si au amanat lansarea, compania lucreaza totusl la un al doilea model de telefon care cel mai probabil va fi lansat in cursul anului viitor de catre coreeni.

Samsung va incerca, cel mai probabil, sa rezolve principalele probleme din cauza carora actualul telefon pliabil nu a mai ajuns in magazine, cel putin deocamdata, unele zvonuri spunand ca va fi lansat saptamana acesta. Desigur ca nimeni nu stie 100% sigur ca acest lucru se va intampla, insa Samsung lucreaza totusi la un al doilea model, ceea ce aflasem inca de anul trecut, iar procesul de dezvoltare continua fara incetare in Coreea de Sud.

Samsung NU se Lasa si vrea sa UIMEASCA Lumea cu un nou Telefon

Deocamdata nu se stie ce schimbari importante va aduce Samsung pentru noul sau model de telefon pliabil, dar cel mai probabil va incerca sa ofere un design complet diferit pentru a elimina eventuale probleme de functionare. S-a zvonit deasemenea ca acest al doilea model de telefon pliabil de la Samsung ar urma sa aiba si inchidere spre exterior, astfel incat al doilea ecran sa fie eliminat, iar costurile de productie sa fie mult reduse.

Este asteptata deasemenea si o reducere a pretului de vanzare pentru al doilea model de telefon pliabil al companiei Samsung, iar asta deoarece componentele ar trebui sa fie mai usor de produs si de asamblat. In momentul de fata mai mult de atat nu stim, Samsung vrand sa lanseze un nou telefon pliabil, avandu-l in dezvoltare, insa lumea inca mai asteapta primul model, care se pare ca inca nu este gata.