Samsung GALAXY S11. SURPRIZA Grozava pentru TOTI Clientii

Samsung GALAXY S11. Clientii care asteapta cu nerabdare sa cumpere noile modele de telefoane au parte de o surpriza foarte interesanta pentru lansarea lor.

Samsung GALAXY S11 SURPRIZA Grozava pentru TOTI Clientii

Samsung GALAXY S11. O surpriza grozava pentru toti clientii care vor cumpara noile modele de telefoane ale companiei coreene a venit astazi, si anunta ceva ce nu vine ca un element de noutate absoluta, dar e asteptat. Mai exact, se pare ca pentru seria Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie oferita deasemenea o optiune de achizitie cu 1 TB spatiu de stocare, asa cum s-a intampla si in cazul seriei care este vanduta acum pe piata.

Samsung GALAXY S11. Desi cei de la Samsung vand actualele modele de 1 TB in magazinele proprii din doar anumite tari, in Romania pot fi cumparate de la partenerii terti care au in oferta intreaga serie de telefoane S10. Pentru seria Samsung GALAXY S11 lucrurile vor fi cel mai probabil similare, insa nu toate modelele din serie vor fi puse in vanzare cu atat de mult spatiu de stocare, ci va fi segmentat intre modelele diferite care vor fi expuse in magazine.

Samsung GALAXY S11. SURPRIZA Grozava pentru TOTI Clientii

Samsung GALAXY S11. Trei modele noi din serie vor fi puse in vanzare de catre cei de la Samsung, iar ele vor avea numerele de cod SM-G981, SM-G986, si SM-G988, strategie similara cu cea de anul acesta. Samsung GALAXY S11E va fi modelul corespondent numelui de cod SM-G981, iar compania Samsung vrea sa il puna in vanzare in versiuni cu 128 GB si 512 GB spatiu de stocare, cele standard pentru multe telefoane premium.

Samsung GALAXY S11. SM-G986 va fi modelul premium cu ecran de 6.1 inch, iar pentru el vor fi disponibile versiuni cu 128 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, deci mai multe optiuni pentru clienti. SM-G988 este numarul de cod corespondent pentru Samsung GALAXY S11 Plus, iar in cazul acestui model vor exista optiuni cu 128 GB, 256 GB, 512 GB si 1 TB spatiu de stocare, deci toti clientii vor putea alege orice isi doresc.

Samsung GALAXY S11. Toate cele trei noi modele de telefoane din serie vor fi prezentate in mod oficial in cursul lunii februarie a anului viitor, in timp ce lansarea va avea loc in cursul lunii martie.