Schimbarea Google Maps pe care o ASTEPTAI pe Telefoane

Google Maps are parte de o schimbare foarte importanta pe care o asteptau foarte multi utilizatori pe telefoanele Android, iata ce noutati sunt aduse.

Schimbarea Google Maps pe care o ASTEPTAI pe Telefoane

Google Maps are parte de o schimbare foarte interesanta pe telefoane, aplicatia creata de catre compania Google oferind in sfarsit o functionalitate pe care utilizatorii o asteptau de ani si ani de zile. Mai exact, aplicatia Google Maps pentru telefoanele cu sistem de operare Android are implementata o functie care permite acum afisarea tuturor locatiilor in care exista acoperire pentru Street View, exact ca pe calculatoare.

Puteti vedea in capturile de ecran de mai jos cum anume este modificata aplicatia Google Maps pentru Android in ideea de a afisa locatiile in care putem vedea imagini Street View, totul fiind mai usor de descoperit. Pana acum utilizatorii erau obligati sa selecteze o locatie de pe harta, si sa vada mai apoi daca acolo exista imagini din Street View disponibile, insa cei de la Google Maps au simplificat foarte mult lucrurile pentru toata lumea acum.

Schimbarea Google Maps pe care o ASTEPTAI pe Telefoane

Schimbarea Google Maps pe care o ASTEPTAI pe Telefoane street view
Noul modul Street View pentru Google Maps pe telefoanele Android.

Google Maps permite afisarea locatiilor cu imagini din Street View la fel cum este modificata afisarea hartilor cu imagini preluate din satelit, sau imagini directe cu hartile cu drumuri si cladiri. Dupa afisarea tuturor locatiilor in care modulul Street View este disponibil pentru Google Maps, simpla selectare a unei locatii va afisa in mod automat toate imaginile care sunt disponibile pentru vizualizare de acolo.

Google Maps afiseaza zonele cu imagini Street View cu o culoare inchisa, in timp ce zonele fara sunt afisate cu o culoare mai deschisa, deci sunt destul de usor de observat de catre utilizatori. Schimbarea aceasta implementata in Google Maps simplifica extrem de mult accesarea imaginilor Street View de catre toata lumea, si elimina necesitatea de a mai folosi versiunea web a platformei pentru a vedea toate aceste imagini foarte usor.

Schimbarea pentru aplicatia Android a Google Maps este disponibila pentru toti utilizatorii Android care instaleaza cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telfeoane.