Zao: Aplicatia VIRALA care iti Baga Fata in Filme Celebre

Zao este o aplicatie devenita virala peste noapte deoarece le permite oamenilor sa-si introduca fata in diverse filme celebre, totul direct de pe telefon. In clipul video de mai sus aveti o demonstratie a functionalitatii sale, un utilizatori schimbandu-si fata cu cea a lui Leonardo Di Caprio in Titanic, si alte filme.

Zao a fost creata de catre o companie din China, care colecteaza numere de telefon si poze ale utilizatorilor care vor sa o foloseasca dupa instalare. Oamenii care vor sa fie introdusi in filme celebre trebuie sa-si faca un selfie si sa-l incarce in serverele chinezilor, apoi sa aleaga secventele de film din lista existenta in ea.

Zao a fost descarcata de vine si pana acum de milioane peste milioane de oameni care erau dornici sa se laude pe retelele de socializare cu ceea ce poate aplicatia sa faca. Functionalitate aduce aminte de cea a FaceApp, care permitea modificarea fetelor doar in poze, insa Zao este mult mai complexa.

Zao trimite poze si numere de telefon in China, pentru a fi ami apoi folosite in cine stie ce moduri, FaceApp trimitand pozele oamenilor in Rusia, deci e la fel de rau. Zao ramane in App Store in momentul de fata, si continua sa fie populara, iar cei de la Apple probabil nu o vor scoate pentru a nu risca sa intre in “vizorul” guvernului Chinez.