Un NOU Apple TV si un Produs SURPRIZA Vor fi Lansate pe 10 Septembrie

Un NOU Apple TV si un Produs SURPRIZA Vor fi Lansate pe 10 Septembrie

Apple TV 5 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in data de 10 septembrie, impreuna cu noua serie de telefoane iPhone 11. Acest nou Apple TV va avea integrat un chip A12, din seria de telefoane iPhone XS, noul produs avand identificatoarele AppleTV11,1 si J305AP confirmate de catre iOS 13 deja.

Apple TV 4K are integrat un chip A10X folosit in tabletele iPad Pro lansate cu cativa ani in urma de catre cei de la Apple, deci e posibil ca noul procesor sa fie de fapt A12X. Daca este vorba despre aceasta componenta, atunci vorbim despre un upgrade important pe care cei de la Apple il vor oferi pentru toti clientii.

Separat de Apple TV 5, se pare ca Apple va avea si un alt produs surpriza pregatit pentru prezentare in cadrul conferintei care va avea loc in 10 septembrie. Nimeni nu stie foarte clar despre ce fel de produs vorbim, dar s-a zvonit ca ar fi vorba despre o pereche de ochelari inteligenti, sau o casca pentru realitate augmentata.

Indiferent de surpriza are pregatita compania Apple pentru finalul conferintei din 10 septembrie, va recomand sa nu va entuziasmati prea tare. De la disparitia lui Steve Jobs, cei de la Apple nu s-au prea intrecut in a face surprize cu adevarat grozave, asa ca n-ar trebui sa asteptam una acum.