iPhone 11. SURPRIZA cu o Noua Culoare pe care MULTI o Doreau

iPhone 11. O surpriza foarte importanta a companiei Apple este dezvaluita astazi cu foarte putin timp inainte ca telefoanele sa fie prezentate oficial.

iPhone 11. SURPRIZA cu o Noua Culoare pe care MULTI o Doreau

iPhone 11 are astazi dezvaluita o noua culoar surpriza care va fi oferita pentru carcasa noilor modele de telefoane, si vorbim despre ceva ce foarte multa lume astepta de ceva timp pentru produsele Apple. Puteti vedea in imaginea de mai jos o imagine facuta de catre un producator de accesorii pentru telefoane mobile, acesta primind informatii, aparent credibile, conform carora telefoanele din seria iPhone 11 vor fi disponibile intr-o culoare gradient.

iPhone 11 ar urma sa fie vandut intr-o culoare noua pe care am vazut-o la Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY NOTE 10, ea fiind extrem de interesanta, si fiind ceva ce am vrut sa vad la iPhone inca de acum cel putin 1 an. Samsung numeste aceasta culoare “Aura”, cei de la Huawei au o denumire putin mai complicata, insa in esenta vorbim despre un gradient care combina multiple culori intr-una cu adevarat interesanta pentru iPhone 11.

iPhone 11. SURPRIZA cu o Noua Culoare pe care MULTI o Doreau

iPhone 11. SURPRIZA cu o Noua Culoare pe care MULTI o Doreau gradient
Posibila noua culoare gradient pentru iPhone 11.

iPhone 11 va fi cumparat in cantitati mari in aceasta noua culoare, daca ea va fi oferita de catre compania Apple intr-adevar chiar din momentul lansarii, si e de asteptat ca popularitatea sa sa fie uriasa. Fanii companiei Apple cumpara fara probleme telefoane care au si alte culori decat cele clasice ale produselor celor din Cupertino, insa cred ca modelele din seria iPhone 11 cu aceasta culoare speciala vor fi extrem de atractive.

iPhone 11 nu a avut pana in momentul de fata anuntata o posibila disponibilitate in aceasta culoare de la compania Apple, insa iata ca exista totusi si surprize bune de care avem parte inainte de prezentare. Ideea din spatele acestei noi culori este foarte buna, si sunt sigur ca daca Apple are asa ceva pregatit, atunci iPhone 11 va arata grozav cu aceasta schimbare, dar pana martea viitoare totul este probabil, si nu sigur.

iPhone 11R, iPhone 11, iPhone 11 Pro, urmeaza sa fie prezentate pe 10 septembrie de catre Apple, si aici veti gasi toate noutatile importante de la eveniment.