Windows 10. o Noua Schimbare de Design e Pregatita de Microsoft

Windows 10. O noua schimbare de design este pregatita de catre compania Microsoft pentru utilizatori, iata ce va fi modificat de aceasta data.

Windows 10. o Noua Schimbare de Design e Pregatita de Microsoft

Windows 10. O noua schimbare de design este pregatita de catre compania Microsoft pentru clientii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care sistemul de operare a avut parte de multe schimbari de-a lungul timpului. De aceasta data vorbim totusi despre o schimbare de design pentru iconitele aplicatiilor care sunt disponibile in cadrul Windows 10, iar aparent ele nu vor fi chiar atat de mari precum ar putea crede unii dintre utilizatorii de PC-uri.

Windows 10. Aplicatiile native ale sistemului de operare sunt cele care urmeaza sa beneficieze de aceasta schimbare importanta care este pregatita de catre compania Microsoft, insa deocamdata exista doar imaginea de mai jos. Chiar si asa, informatiile aparute pana acum pentru Windows 10 sugereaza faptul ca iconitele pentru aplicatiile Groove Music, Films & TV, Microsoft Solitaire Collection, Mail, Calendar, File Explorer, ar urma sa aiba iconite noi curand.

Windows 10. o Noua Schimbare de Design e Pregatita de Microsoft

Windows 10. o Noua Schimbare de Design e Pregatita de Microsoft iconite
Presupusa noua imagine cu noile iconite ale aplicatiilor din Windows 10.

Windows 10. Desi nu se stie foarte clar de ce vrea Microsoft sa faca aceasta schimbare, unii sunt de parere ca totul are legatura cu modificarile pentru Start Menu si versiunea Lite a sistemului de operare. Avand in vedere ca Live Tiles urmeaza sa dispara din Windows 10, noile iconite sunt cel mai probabil gandite pentru a arata mai bine in noua interfata creata de catre Microsoft, deci in final experienta de utilizare e cea care pare sa primeze.

Windows 10. Iconitele deocamdata sunt doar in proces de dezvoltare, si e posibil ca pana in momentul lansarii October 2019 Update ele sa nu fie chiar 100% pregatite pentru a fi oferite, ceea ce este destul de posibil. Daca lucrurile vor sta asa, atunci e foarte posibil ca Windows 10 sa aiba parte de aceasta modificare de design abia cu actualizarea care va fi lansata in prima parte a anului 2020, cel mai probabil undeva prin aprilie, sau chiar luna mai.