iPhone 11, iPhone 11 Pro: PRETUL MARE va fi o PROBLEMA pentru Clienti

iPhone 11, iPhone 11 Pro vor avea un pret mare de vanzare, iar aceasta va fi o problema foarte mare pentru clientii care asteapta noile produse ale Apple.

iPhone 11, iPhone 11 Pro PRETUL MARE va fi o PROBLEMA pentru Clienti

iPhone 11, iPhone 11 Pro vor fi prezentate de catre compania Apple in data de 10 septembrie, iar atunci vom afla daca zvonurile aparute in ultimele saptamani sunt adevarate, sau daor inventii fara rost. iPhone 11 va inlocui actualul iPhone XS, in timp ce iPhone 11 Pro va inlocui iPhone XS Max, un iPhone 11R urmand a fi deasemenea prezentat, insa acest articol e legat de preturile mari pentru telefoanele mai scumpe din seria Apple.

iPhone 11 si iPhone 11 Pro vor fi puse in vanzare la preturi cel putin la fel de mari precum cele la care sunt disponibile acum modelele din seria iPhone XS, iar aceast lucru ii va tine departe pe multi dintre fanii celor de la Apple. Conform unui studiu facut recent in SUA, numarul de fani Apple interesati sa cumpere iPhone 11 este cu 28% mai mic decat cel de oameni interesati sa cumpere iPhone XS in aceeasi perioada a anului trecut.

iPhone 11, iPhone 11 Pro: PRETUL MARE va fi o PROBLEMA pentru Clienti

iPhone 11 si iPhone 11 Pro nu vor fi mai ieftine decat modelele de anul trecut pentru ca vor avea parte de un upgrade pentru componentele interne, iar acest lucru va aduce si o crestere de preturi. Avand in vedere ceea ce stie deja toata lumea, majoritatea celor care detin acum un iPhone planuiesc sa-l tina pana se strica, nu sa cumpere iPhone 11, sau iPhone 11 Pro, pe care Apple le va lansa pentru toata lumea in 2019.

In ton cu exact ceea ce crede lumea de ani de zile, 94% dintre participantii la studiu au afirmat ca telefoanele noi devin prea scumpe, ceea ce va fi 100% corect in cazul seriei iPhone 11. 47% dintre participanti au spus ca preturile mari ii impiedica sa-si cumpere noile telefoane mobile, iar 38% au spus ca pretul va conta foarte mult in cazul urmatoarei achizitii a unui telefon, iar aici Apple pierde cel mai mult.

iPhone 11 si iPhone 11 Pro vor avea o lupta foarte dura cu telefoanele Android concurente care exista pe piata in momentul de fata, insa cu preturi mari nu vor reusi sa faca mai nimic.