LUNA. Eveniment ISTORIC LIVE, Premiera ULUITOARE pentru Omenire

LUNA. Un eveniment istoric va fi transmis LIVE in mai putin de o ora, iar pentru intreaga omenire vorbim despre o premiera uluitoare pe care trebui sa o vezi.

LUNA. In cursul acestei dimineti v-am spus ca un eveniment istoric va fi transmis live in aceasta seara direct de pe satelitul natural al pamantului, iar peste mai putin de o ora vei putea vedea tot ce se intampla. Mai exact, indienii vor incerca sa aselenizeze cu un modul numit Chandrayaan-2, iar asa India va deveni cea de-a patra tara care va avea un steag pe LUNA, insa face totul intr-o zona care pana acum nu a mai fost explorata.

LUNA. Aceasta nu este prima nava care ajunge in apropierea satelitului natural al pamantului, dar este prima care incearca o aselenizare, si totul pentru o premiera istorica in baza careia ar putea fi dezvaluite noi secrete. Desi aselenizarea era programata pentru ora 22:30, se pare ca a fost mutata la ora 22:00, astfel ca procedura de a duce modulul indian pe LUNA va incepe mai devreme decat s-a estimat in mod initial.

LUNA. Eveniment ISTORIC LIVE, Premiera ULUITOARE pentru Omenire

LUNA. Misiunea ce va avea loc in urma aselenizarii va dura cam 2 saptamani, iar in aceasta perioada suprafata va fi studiata pentru a se vedea daca vor putea fi facute descoperiri importante. Pe LUNA modulul va face o serie de experimente, si va lansa un robot care se va misca pe o distanta de 500 de metri in jurul punctului de aselenizare, deci la fel ca in cazul Chinei, am putea avea parte de informatii noi cu privire la sol.

LUNA. Aselenizarea urmeaza sa dureze cateva ore, insa totul va incepe la ora 22:00, astfel ca veti putea urmari indeaproape intreaga procedura care se va desfasura in cursul acestei nopti pe satelitul natural al Pamantului. Viteza cu care acest modul se va deplasa spre zona in care va aseleniza este de 2 metri pe secunda, astfel ca va ajunge destul de rapid pe suprafata de pe LUNA, sau cel putin aceasta ar trebui sa fie situatia in aceasta seara.

LUNA. Acestea fiind spuse, un spectacol foarte interesant va incepe peste doar o mai putin de o ora, si il veti putea urmari in direct in totalitate, ca o premiera istorica pentru omenire.