Apple Dezvaluie CE se va Intampla cu Touch ID in Era Face ID

Apple Dezvaluie CE se va Intampla cu Touch ID in Era Face ID

La doar cateva zile dupa ce s-a spus ca iPhone 12 va avea Face ID si Touch ID, iata ca astazi avem cateva detalii cu privire la planurile companiei Apple. Greg Joswiak, vicepresedinte senior al companiei Apple, a declarat pentru un ziar din Marea Britanie ca Touch ID nu va disparea prea curand din produsele Apple.

Desi Face ID va ajunge in tot mai multe produse noi, Touch ID va ramane o tehnologie importanta pe care Apple nu ar dori sa o elimine prea curand. Touch ID este legat in momentul de fata de autentificarea biometrica prin citirea amprentei pe un buton, dar in viitor ar putea avea o imagine complet diferita.

Touch ID ar urma sa fie modificat pentru ca amprentele sa fie citite prin simpla plasare a degetului pe o regiune din ecran, butonul disparand oricum din noile modele. Touch ID si Face ID ar urma sa existe impreuna in produsele viitoare ale Apple, insa acum cei din Cupertino n-au cum sa confirme asemenea planuri.

“Cu siguranță, vom continua să-l punem pe mai multe dispozitive, dar și Touch ID va continua să aibă un rol – este o tehnologie excelentă pe linia noastră de iPad și nu o vom vedea dispărând în curând.”

Touch ID va evolua in produsele Apple pentru a ajunge intr-un final sa ofere posibilitatea de a face scanarea amprentelor chiar si sub ecranele acestora. Cand se va intampla acest lucru nu se stie sigur, insa cele mai recente zvonuri sugereaza ca 2020 va fi anul in care Apple ar putea oferi aceasta schimbare.

4 COMENTARII