Apple face o Schimbare foarte Importanta pentru App Store

Apple face o Schimbare foarte Importanta pentru App Store

Apple a facut in secret o schimbare foarte importanta pentru al sau App Store, modificand modul in care sunt afisate aplicatiile pentru cautarile din magazin. Mai exact, aplicatiile Apple nu mai sunt promovate la fel de proeminent in randul cautarilor facute de catre utilizatori, ci sunt afisate in poziti in ferioare fata de cele anterioare.

Apple isi afisa propriile aplicatii in primele pozitii de fiecare data cand se faceau cautari pentru anumite cuvinte cheie, care aveau functii oferite de ele. Incepand din iulie situatia s-a schimbat, iar cei de la Apple nu mai prezinta cu aceeasi prioritate aplicatiile proprii, ci promoveaza si aplicatiile altor dezvoltatori.

Schimbarea facuta de catre compania Apple pentru App Store are si menirea de a o scapa de eventuale procese care o pot acuza de monopolizarea magazinului. Desigur ca daca pana acum a facut asta, iar acum face o schimbare, dezvoltatorii tot se vor putea plange, si pe buna dreptate, pentru ceea ce s-a intamplat.

“Pe 12 iulie, multe aplicații Apple au scăzut brusc în clasamentul căutărilor populare. Rezultatele de top pentru „TV” au trecut de la patru aplicații Apple la două. „Video” și „hărți” s-au schimbat de la trei aplicații Apple de top la una. Iar Apple Wallet a renunțat la locul 1 pentru „bani” și „credit”.”

Acestea fiind spuse, daca acum veti efectua cautari in App Store si nu veti mai avea listate aplicatiile celor de la Apple printre primele, atunci stiti ce se intampla.

2 COMENTARII

  1. @zaone Nu se updatează aplicațiile pe Apple tv (sunt puse update-urile pe automat) Îmi apare un cerculeț ce se învârte încontinuu când ii fac eu update. M-am relogat in contul de iTunes, i-am dat restart, am schimbat rețeaua wifi banda de 2.4 GHz. Ce pot sa ii mai fac ?(exclus factory reset)

    Numai bine!