Huawei P30 PRO. OFICIAL, CAND se LANSEAZA Android 10 pe Telefoane

Huawei P30 PRO. Cand se lanseaza Android 10 si EMUI 10 pentru multe dintre telefoanele Huwei a fost dezvaluit in mod oficial de catre compania chinezeasca.

Huawei P30 PRO. OFICIAL, CAND se LANSEAZA Android 10 pe Telefoane

Huawei P30 PRO. Cand se lanseaza Android 10 pe aceasta serie de telefoane a fost anuntat in mod oficial de catre compania chinezeasca in cadrul IFA Berlin 2019, iar pentru toti clientii incepe o asteptare nu chiar atat de lunga. Android 10 cu EMUI 10, interfata speciala a huawei pentru telefoanele sale, va fi lansata pe 19 septembrie cu telefoanele din seria Huawei Mate 30, iar in luna noiembrie actualizarea va ajunge inclusiv pe Huawei P30 PRO, si nu numai.

Huawei P30 PRO. Toate telefoanele din serie cu acest model vor avea oferita actualizarea pentru Android 10, impreuna cu EMUI 10, in cursul lunii noiembrie, dar deocamdata nu se stie exact cand. Huawei P30 PRO, si celelalte telefoane din aceeasi serie, vor fi singurele care vor avea Android 10 lansat in cursul lunii noiembrie de catre compania Huawei, iar pentru alte modele este programata o lansare care va avea loc in decembrie.

Huawei P30 PRO. OFICIAL, CAND se LANSEAZA Android 10 pe Telefoane

Huawei P30 PRO. OFICIAL, CAND se LANSEAZA Android 10 pe Telefoane date
Datele de lansare ale Android 10 si EMUI 10 pentru Huawei P30 PRO si alte telefoane Huawei.

Huawei P30 PRO. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti vedea ca o gama foarte variata de telefoane mobile din seriile Mate 20, si Honor 20 vor avea disponibila actualizarea pentru Android 10 in decembrie. Urmatoarea actualizare majora cu Android 10 pentru telefoanele chinezilor va fi lansata abia in martie 2020, deci Huawei P30 PRO si modelele premium din 2019, si final de 2018, vor fi singurele care vor beneficia de EMUI 10 de la chinezi.

Huawei P30 PRO. Desi Android 10 este anuntat pentru lansare de catre compania chinezeasca, nimeni nu stie deocamdata daca actualizarea va ajunge la clienti impreuna cu aplicatiile si serviciile de la Google. Seria Huawei Mate 30 este anuntata ca venind cu un Android 10 care nu are aplicatii si servicii de la Google, iar pentru Huawei P30 PRO, si celelalte modele care vor fi actualizate, sa fie vorba de acelasi lucri acum.

Huawei P30 PRO. Acestea fiind spuse, cei care au cumparat telefoanele chinezilor vor avea parte de actualizari importante lansate in urmatoarele luni, dar nu se stie daca ele vor aduce chiar tot ce asteapta ei.