Samsung va CASTIGA foarte MULT de pe Urma Lansarii iPhone 11

Samsung va castiga o adevarata avere de pe urma lansarii iPhone 11, compania Apple cumparand in exclusivitate de la ei o componenta foarte importanta.

11

Samsung va CASTIGA foarte MULT de pe Urma Lansarii iPhone 11

Samsung va castiga extrem de mult de pe urma lansarii iPhone 11, compania coreeana producand in momentul de fata cea mai scumpa componenta care este integrata in noul model de smartphone. Vorbesc desigur despre ecranul telefoanelor din seria iPhone 11, acesta costand peste 100 de dolari in momentul de fata, iar asta din cauza tehnologiilor pe care le include, iar Apple il cumpara in exclusivitate de la compania coreeana inca din 2017.

iPhone 11 are un ecran care contine aceleasi tehnologii precum telefoanele din seria Samsung GALAXY NOTE 10, insa cu anumite modificari facute de catre cei de la Apple pentru a-i imbunatati performantele. Asta desigur ca presupune doar modificarea software-ului in baza caruia functioneaza ecranul telefonului, iar asta deoarece tehnologiile de baza sunt aceleasi precum la telefoanele din seria Note 10, insa iPhone 11 ar putea avea beneficii mari.

Samsung va CASTIGA foarte MULT de pe Urma Lansarii iPhone 11

iPhone 11 ii poate aduce companiei Samsung cateva miliarde de dolari doar anul acesta daca vor fi produse cele 75 de milioane de unitati pe care compania Apple le-ar fi comandat de la partenerii sai. Dintre acestea, doar jumatate sunt reprezentate de iPhone 11 si iPhone 11 Pro, care au ecrane OLED de la Samsung, restul fiind iPhone 11R, care are ecran LCD, deci peste 4/5 miliarde de dolari ar putea ajunge in conturile Samsung multumita lor.

Apple este unul dintre cei mai mari clienti pe care-i are compania Samsung in momentul de fata, iar asta in principal multumita ecranelor OLED care sunt foarte scumpe, si situatia e aceeasi din 2017 pana in prezent. Cei de la Apple au incercat sa-si reduca dependenta de Samsung pentru ecranele folosite in iPhone X, iPhone XS, si iPhone 11, dar n-au prea reusit, astfel ca sume uriase de bani au ajuns in conturile coreenilor pana in momentul de fata.

iPhone 11 va fi lansat in data de 20 septembrie de catre compania Apple, iar maine seara vom afla toate noutatile pe care americanii le-au pregatit pentru seria de telefoane.