LUNA. NASA UIMESTE cu o Imagine ULUITOARE pentru Omenire

LUNA. O imagine uluitoare pentru intreaga omenire a fost publicata de catre NASA, agentia spatiala americana dezvaluind in premiera ceva ce nimeni n-a vazut.

LUNA. NASA UIMESTE cu o Imagine ULUITOARE pentru Omenire imagine 3d
Imagine 3D pentru LUNA facuta de catre NASA.

LUNA. NASA a publicat in cursul noptii trecute o noua imagine uluitoare cu satelitul natural al pamantului, iar mai jos puteti vedea ceea ce a uimit intreaga omenire dupa publicare de catre cercetatori. Vorbim despre o imagine 3D pentru LUNA pe care cei de la NASA au creat-o special pentru a arata lumii intregi cum este vazut satelitul natural al pamantului inclusiv intr-un format care a devenit atat de popular in ultimii ani la nivel global.

LUNA. Imaginea 3D a fost posibila multumita unei multitudini de imagini inregistrate de catre nava care orbiteaza satelitul Pamantului pentru NASA, si a filmat toata suprafata pana in momentul de fata. Toate aceste imagini au fost adunate intr-o imagine 3D de inalta rezolutie cu LUNA pe care cei de la NASA o publica in ideea de a ne arata cat de frumos este corpul spatial, pana acum fiind prezentate doar imagini 3D, cu prea putina “substanta”.

LUNA. NASA UIMESTE cu o Imagine ULUITOARE pentru Omenire

LUNA. NASA UIMESTE cu o Imagine ULUITOARE pentru Omenire imagine color
Imagine color cu LUNA inregistrata de catre NASA.

LUNA. Separat de imaginea 3D, cei de la NASA au publicat si alte doua imagini, una color, si una standard, ambele fiind combinate pentru a recrea imaginea 3D animata pe care o vedeti in prima parte a articolului. Cei de la NASA au prezentat inclusiv modul in care imaginile au fost combinate pentru a crea ceea ce vedem pentru LUNA, insa procesul este foarte mult simplificat aici, deoarece in realitate procedura este mult mai complexa.

LUNA. NASA UIMESTE cu o Imagine ULUITOARE pentru Omenire imagine completa
Imagine completa cu LUNA inregistrata de catre NASA.

LUNA. Pentru cei interesati de imagini la rezolutie uriasa, NASA a publicat si imagini cu rezolutii de peste 20.000 de pixeli, care au intre 500 MB si 1 GB, deci pot fi vazute foarte multe detalii in cadrul lor. Harta aceasta 3D este rezultatul multor, multor ani de monitorizare facuta pentru LUNA de catre cei de la NASA, iar pe masura ce tehnologia fotografica evolueaza, vom putea vedea imagini si mai clare pentru satelitul natural al Pamantului.

LUNA. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre ceea ce a realizat NASA pentru a ne prezenta mult mai bine ceea ce ne lumineaza noptile cateodata.