Planeta Saturn. Noua Imagine UIMITOARE Publicata de NASA

Planeta Saturn. NASA a publicat o noua imagine uimitoare facuta de catre telescopul Hubble, iata ce a reusit sa surprinda agentia spatiala americana de aceasta data.

Planeta Saturn. Noua Imagine UIMITOARE Publicata de NASA

Planeta Saturn. O noua imagine uimitoare a fost publicata de catre NASA multumita telescopului Hubble, care monitorizeaza mai tot ceea ce se intampla in galaxia noastra, dar si dincolo de ea. Puteti vedea in imaginea de mai jos cel mai nou portret pentru planeta Saturn multumita celor de la NASA, imaginea fiind una de inalta rezolutie, dar desigur ca nimic major nu s-a schimbat in comparatie cu ceea ce stam pana acum in legatura cu ea.

Planeta Saturn. Noua imagine arata totusi ca o furtuna care era vizibila pe polul nord al planetei a disparut, deci ele nu dureaza chiar atat de mult precum se intampla pe Jupiter, de exemplu. Pe de alta parte, tot in zona superioara de pe planeta Saturn este in continuare vizibil un sistem hexagonal de vanturi, cei de la NASA reusind in cursul anului trecut sa inregistreze si o imagine frontala cu acest fenomen ciudat.

Planeta Saturn. Noua Imagine UIMITOARE Publicata de NASA

Planeta Saturn. Noua Imagine UIMITOARE Publicata de NASA imagine
Noua imagine cu planeta Saturn facuta de catre telescopul Hubble al NASA.

Planeta Saturn. Despre poza cei de la NASA spun ca are cea mai una claritate dintre toate imaginile facute de catre telescopul Hubble pana in prezent, ea fiind similara cu cea obtinuta de catre navele care au vizitat corpul cosmic. Avand in vedere ca NASA urmareste toate schimbarile care au loc pe planeta Saturn de-a lungul timpului, claritatea este foarte importanta pentru a descoperi chiar si cele mai mici schimbari care au loc pe suprafata sa.

“Această imagine dezvăluie o claritate inedită doar văzută anterior în instantanee realizate de navele spațiale NASA care vizitează planeta îndepărtată.”

Planeta Saturn. In ciuda faptului ca telescopul Hubble inca este folosit pentru inregistrarea de imagini de acest gen, el urmeaza sa fie inlocuit in cursul anului viitor de catre unul complet nou. Acest nou telescop urmeaza sa faca poze si mai clare pentru planeta Saturn, dar si pentru celelalte din sistemul nostru solar, fara sa mai vorbim despre ceea ce urmeaza sa inregistreze dicolo de galaxia noastra.

Planeta Saturn. Acestea fiind spuse, vorbim despre o poza uimitoare care ne arata cat de spectaculoasa este planeta, dar si cat de multa activitate exista in atmosfera sa.