iPhone 11 Pro are 4 sau 6 GB RAM ? Iata si Cat de MARI sunt Noile Baterii!

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au dezvaluite astazi specificatiile privind memorie RAM, dar si bateriile care sunt integrate in ele.

iPhone 11 Pro are 4 sau 6 GB RAM Iata si Cat de MARI sunt Noile Baterii!

iPhone 11 Pro are 4 sau 6 GB RAM ? Ei bine, un test de performante aparut dimineata pe internet sugera faptul ca acest model de telefon va fi livrat de catre compania Apple cu doar 4 GB de memorie RAM, insa se pare ca nu e asa. Un cunoscut leaker de informatii despre telefoane inca nelansate ne dezvaluie faptul ca iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vor avea cate 6 GB de memorie RAM, in timp ce iPhone 11 va avea doar 4 GB RAM.

iPhone 11 Pro cu 4 GB RAM ar fi o mare dezamagire, desi puterea de procesare din noul chip A13 a crescut exponential si poate face, fara probleme, de rusine orice fel de telefon cu sistem de operare Android. Problema sta totusi in faptul ca acea cantitate mai mica de memorie RAM afecteaza multitasking-ul, insa pentru iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max s-ar parea ca nu e tocmai o problema, poate din fericire.

iPhone 11 Pro are 4 sau 6 GB RAM ? Iata si Cat de MARI sunt Noile Baterii!

iPhone 11 Pro este anuntat a veni deasemenea cu o noua baterie care are capacitate de 3190 mAh, cu peste 500 mAh mai mare decat cea integrata in iPhone XS, iar asa se explica promisiunea Apple cu autonomia mai mare. iPhone 11 Pro Max ar avea o baterie de 3500 mAh, cu 300 mAh mai mare decat cea a iPhone XS Max, insa autonomia pentru el ar urma sa creasca cu 5 ore fata de predecesor, o diferenta incredibila din toate punctele de vedere.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max se anunta a fi un upgrade foarte mare pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca 2 GB RAM in plus si baterii atat de mari vor oferi cu siguranta un boost pentru experienta de folosire. Cei de la Apple n-au dezvaluit informatii privind aceste specificatii pentru iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, insa in mod surprinzator, iPhone 11 urmeaza sa aiba o baterie mai mica decat cea a iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro ma surprinde cu aceste specificatii anuntate astazi, si sper ca lucrurile sa fie asa si in realitate, doarece ar fi o schimbare foarte importanta pentru toata lumea.

18 COMENTARII

  1. Si eu cred ca 6 gb ram sunt esentiali pentru a face fata cerintelor , vad ca pe gsmarena au afisat 4gb ram pentru toate trei modele lansate .

  2. asa este, luni 9 09 erau deja afisate cele 3 telefoane, iphone 11 cu 4gb ram, iar celelalte doua aveau 6gb ram. acum deja au schimbat si toate telefoanele noi lansate pe data de 10 09 au 4gb ram.