Huawei MATE 30 PRO. Uimitoare IMAGINE Noua cu o UNITATE REALA

Huawei MATE 30 PRO. O noua imagine importanta cu o unitate reala a aparut astazi pe internet, si ne dezvaluie noutatile pe care telefonul le va aduce.

10

Huawei MATE 30 PRO. Uimitoare IMAGINE Noua cu o UNITATE REALA

Huawei MATE 30 PRO. Cu o saptamana inainte de prezentarea oficiala a noului model de telefon, iata ca avem ocazia de a vedea o imagine reala cu o unitate care este testata inainte de lansarea pentru clientii din toata lumea. Vorbim despre un prototip al Huawei MATE 30 PRO care este similar cu cele vazute luna trecuta prin metrourile din China, ea fiind deasemenea protejata intr-un mod simialr pentru a nu-i fi dezvaluite caracteristicile finale.

Huawei MATE 30 PRO. Puteti vedea fara dubiu faptul ca ecranul “cascada” este confirmat pentru a fi lansat pentru noul model de smartphone, deci din acest punct de vedere chiar nu mai pot exista dubii pentru dispozitiv. Pe de alta parte, puteti vedea in interfata si ca exista un widget care permite efectuarea de cautari prin motorul de cautare Google prin intermediul Huawei MATE 30 PRO, deci aceasta functionalitate nu se va schimba pentru dispozitiv.

Huawei MATE 30 PRO. Uimitoare IMAGINE Noua cu o UNITATE REALA

Huawei MATE 30 PRO. Uimitoare IMAGINE Noua cu o UNITATE REALA foto
Prototip al Huawei MATe 30 PRO testat in public.

Huawei MATE 30 PRO. Este deasemenea vizibil decupajul care ascunde camerele ce permit recunoasterea faciala cu un nivel de securitate oarecum apropiat de cel al Face ID, dar ne superior altor telefoane Android. Este deasemenea vizibil faptul ca Huawei MATE 30 PRO are margini mult mai subtiri pentru ecran in comparatie cu ceea ce vedem pentru alte tipuri de telefoane, deci si aici exista un mar avantaj pentru clientii care-l vor cumpara.

Huawei MATE 30 PRO. Din pacate nu este vizibila si noua camera cvadrupla, care se pare ca va avea o forma circulara, insa diverse imagini anterioare au confirmat ca aceasta schimbare va fi oferita pentru utilizatori. Pana acum Huawei MATE 30 PRO a fost dezvaluit in fel si chip, astfel ca exista putine noutati care inca n-au ajuns pe internet, dar probabil ca Huawei mai are unele surprize pregatite si pentru lansarea de saptamana viitoare.

Huawei MATE 30 PRO. Lansare telefonului ste pregatita pentru data de 19 septembrie, insa vanzarile ar trebui sa inceapa undeva prin octombrie, deci mai avem ceva de asteptat pentru asta.