iPhone 11 Pro va UMILI NOTE 10, Huawei Mate 30 PRO, Iata Performantele UIMITOARE

iPhone 11 Pro va UMILI Samsung GALAXY NOTE 10 si Huawei MATE 30 Pro cu noul procesor extrem de performant, iata cat de puternic va fi chip-ul A13.

iPhone 11 Pro va UMILI NOTE 10, Huawei Mate 30 PRO, Iata Performantele UIMITOARE

iPhone 11 Pro va umili Samsung GALAXY Note 10, Huawei MATE 30 Pro, si chiar telefoanele care vor veni cu noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 865, un prim test de performante confirmand acest lucru. Mai jos aveti o imagine care arata ca iPhone 11 Pro va avea un chip A13 care ofera un spor de performante de putin peste 20% fata de generatia anterioara, intrecand de departe toate telefoanele actuale, dar probabil si ceea ce va veni.

iPhone 11 Pro este o „bestie” in materie de performante, iar noul chip Kirin 990 din Huawei MATE 30 PRO va fi complet depasit din toate punctele de vedere, Samsung GALAXY NOTE 10 fiind deja intrecut. Este de asteptat ca inclusiv Samsung GALAXY S11, sau Huawei P40 PRO sa treaca prin probleme similare deoarece iPhone 11 Pro este gandit de catre compania Apple pentru a fi regele smartphone-urilor in materie de performante, asa cum se intampla anual.

iPhone 11 Pro va UMILI NOTE 10, Huawei Mate 30 PRO, Iata Performantele UIMITOARE

iPhone 11 Pro va UMILI NOTE 10, Huawei Mate 30 PRO, Iata Performantele UIMITOARE geekbench

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au acelasi chip A13 integrat, dar e posibil ca ultimele sa aiba 5 sau 6 GB de memorie RAM in loc de 4 GB, cat va avea cu siguranta primul din aceasta serie. Imaginea de mai sus ne arata un telefon din seria iPhone 11 care are 4 GB de memorie RAM, deci e posibil sa fie iPhone 11, nu modelele Pro, insa daca modelele Pro vor avea tot 4 GB de memorie RAM, atunci din pacate Apple chiar isi bate joc de clientii sai.

iPhone XS cu 4 GB de memorie RAM are probleme cu mentinerea aplicatiilor deschise in fundal, iar telefoanele din seria iPhone 11 vor trece prin probleme similare daca Apple nu va oferi 5/6 GB in modelele premium. Avand in vedere ca Apple inca nu listeaza specificatiile telefoanelor sale cand le prezinta, din pacate, va trebui sa mai asteptam putin pana vin toate informatiile clare cu privire la ceea ce se ascunde in interiorul lor.

Chiar si asa, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor avea putere bruta foarte mare, cu mult peste ceea ce pot oferi telefoanele Android in momentul de fata pentru clienti.