ASTEROID. Vezi LIVE cum va Ajunge unul GIGANT la Pamant (VIDEO)

ASTEROID. Asa poti sa vezi live cum va ajunge unul gigant la Pamant cu viteza foarte mare, urmareste in timp real un eveniment rar pentru planeta noastra.

ASTEROID. Unul urias va ajunge astazi langa Pamant, iar tu poti vedea live intregul eveniment multumita unei companii americane care a decis sa transmita totul chiar prin intermediul retelei YouTube. 2000 QW7 este denumirea acestui asteroid care a fost descoperit de catre cei de la NASA cu foarte mult timp in urma, iar peste doar aproape 8 ore acesta va ajunge in apropierea Pamantului, si toti cei interesati vor putea vedea roca de 650 metri trecand pe langa noi.

ASTEROID. Stim deja ca aceasta roca din univers nu se va lovi de Pamant cand va ajunge in apropierea noastra, insa cei de la NASA l-au inclus oricum in categoria celor periculosi din cauza faptului ca are o dimensiune foarte mare. Cu un diametru de 650 de metri, acest asteroid ar produce distrugeri extrem de mari daca ar lovi planeta noastra, dar din fericire doar va trece triumfal la o distanta sigura de Pamant, fara a produce vreo paguba.

ASTEROID. Vezi LIVE cum va Ajunge unul GIGANT la Pamant (VIDEO)

ASTEROID. Nu se intampla chiar atat de des sa vedem un asemenea obiect cu dimensiuni atat de mari trecand pe langa Pamant, asa ca acest live de astazi ar trebui sa fie extrem de intersant, pentru ca va prezenta ceva inedit. Totul va fi vizibil pe parcursul acestei nopti, evenimentul live cu acest asteroid nefiind unul de chiar atat de lunga durata pentru ca el s deplaseaza cu o viteza de cateva mii de mile pe ora in momentul de fata.

ASTEROID. Acesta este a doua roca de acest gen care trece pe langa Pamant in cursul ultimelor doua zile, ieri unul de dimensiuni mai mici trecand tot la o distanta destul de mica de planeta. Acel asteroid avea dimensiuni de cam 3 ori mai mici, dar acest asteroid cu diametru 650 de metri nu ar trebui sa fie ratat de niciun astronom, mai ales ca avem parte de o transmisiune live multumita catorva telescoape puternice.

ASTEROID. Acestea fiind spuse, puteti vedea si in clipul video de mai sus cand urmeaza sa inceapa evenimentul, iar roca va trece pe langa planeta la scurt timp dupa ce va incepe totul.