Huawei P40 Pro. Anunt OFICIAL, CE se va Intampla cu Telefoanele

Huawei P40 Pro. Un anunt oficial a fost facut de catre reprezentantii Huawei cu privire la telefoane, iata ce urmeaza sa se intample cu ele.

1

Huawei P40 Pro. Anunt OFICIALA, CE se va Intampla cu Telefoanele

Huawei P40 Pro. Un anunt oficial privind noile modele de telefoane a venit de la reprezentanti ai companiei coreene, acestia anuntand ca fanii vor avea parte de o surpriza interesanta pentru viitorul produs important. Mai exact, pentru Huawei P40 Pro este anuntata implementarea Android 10 pentru toti clientii, ceea ce este o veste foarte buna, insa din pacate telefonul nu va avea aplicatiile si serviciile celor de la Google cat sanctiunile raman valabile.

Huawei P40 Pro. Exact precum in cazul seriei Huawei Mate 30 Pro, este foarte probabil ca aplicatiile si serviciile de la Google sa lipseasca, dar Android 10 open-source sa fie implementat pentru a fi lansat telefonul. Decizia aceasta este una pe care compania chinezeasca este obligata sa o ia si pentru Huawei P40 Pro daca Donald Trump nu va reveni la sentimente mai bune si va decide sa le ofere celor de la Huawei posibilitatea de a-si lansa telefoanele.

Huawei P40 Pro. Anunt OFICIAL, CE se va Intampla cu Telefoanele

Huawei P40 Pro. Fara serviciile si aplicatiile celor de la Google, telefonul nu va mai fi chiar atat de atractiv pentru clienti, chiar daca Huawei va incerca sa gaseasca o solutie pentru a oferi macar unele aplicatii. Problema si mai mare pentru ceic are vor dori sa cumpere Huawei P40 Pro sta in faptul ca unele aplicatii au nevoie de Google Play Services pentru a functiona, iar ele nu vor face parte din versiunea Android 10 care poate fi folosita de Huawei.

Huawei P40 Pro. Cu un Android 10 castrat, telefonul a fi mai putin interesant pentru cam toata lumea cand va ajunge pe piata, ceea ce ii va afecta extrem de mult vanzarile, dar cu siguranta Huawei stie asta. Din pacate, SUA limiteaza foarte mult capacitatea chinezilor de a concura cu alte companii, iar Huawei P40 Pro trebuie sa aiba tot ce are nevoie un smartphone de top pentru a crea concurenta pe piata.

Huawei P40 Pro. Va fi prezentat in cursul lunii martie a anului 2020, si ar trebui sa fie lansat pentru toata lumea in cam aceeasi perioada, deci mai avem mult de asteptat pentru el.