Samsung e DISPERATA, Cum ATACA deja iPhone 11 Pro (VIDEO)

Samsung este disperata dupa lansarea iPhone 11 Pro, iata cum a decis sa atace noul telefon al companiei Apple, si cat de prost se descurca cu asta.

Samsung este cam disperata sa aiba succes cu noua serie de telefoane Samsung GALAXY Note 10, astfel ca a lansat o reclama in care deja ataca telefoanele din seria iPhone 11 Pro. Mai exact, in clipul video de mai sus puteti vedea compania Samsung prezentand pentru oamenii din intreaga lume faptul ca Samsung GALAXY Note 10 are implementata o functie care permite aplicatea de efect bokeh pentru clipuri video, ceva ce iPhone 11 Pro nu are.

Samsung prezinta aceasta functie ca una importanta pentru clipuri video, desi in realitate nu e chiar asa, e interesanta, cu siguranta utila pentru unii, dar nu e mai importanta decat functia Deep Fusion pentru iPhone 11 Pro. Samsung pune in balanta capacitatea de a aplica bokeh pe clipuri video cu o tehnologie a iPhone 11 Pro care combina 9 poze intr-una singura care are un nivel foarte ridicat de detalii pentu, ceea ce conteaza mult mai mult.

Samsung e DISPERATA, Cum ATACA deja iPhone 11 Pro (VIDEO)

Spre deosebire de alte reclame similare, cei de la Samsung nu-si mai bat joc de clientii care cumpara telefoanele celor de la Apple, ci aleg sa puna accent pe functiile pe care le ofera in Samsung GALAXY Note 10. iPhone 11 Pro si Samsung GALAXY Note 10 sunt promovate de catre ambele companii ca fiind pregatite pentru a fi folosite fara probleme chiar si de catre oamenii care vor sa fie productivi chiar si cand se afla in miscare.

Samsung incepe sa vada ca Apple incearca sa-i fure si clientii care erau interesati de seria Note, asa ca ataca, dar o face intr-un mod destul de stupid si prea putin serios. iPhone 11 Pro nu are chiar tot ceea ce are Samsung GALAXY Note 10, si viceversa, dar ceea ce face Samsung cu aceasta reclama e foarte departe de a fi convingator, si daca reclamele vor merge in acelasi trend, disperarea va deveni tot mai mare.

Samsung a lansat Samsung GALAXY NOTE 10 luna trecuta, iar iPhone 11 Pro ii va afecta fara dubiu vanzarile, Huawei MATE 30 Pro fiind a doua mare problema a coreenilor in aceasta perioada.