Soarele. Video ULUITOR cu un Obiect NEIDENTIFICAT de NASA

Soarele. Un video uluitor cu un obiect neidentificat de catre NASA a fost publicat pe internet si ne arata unul dintre noile mari mistere din univers.

Soarele. Un video uluitor cu un obiect neidentificat de catre NASA a fost publicat in cursul zilei de ieri, acesta parand sa se intersecteze intre satelitul SOHO al americanilor si steaua din sistemul nostru solar. Clipul video a fost publica de catre un barbat care monitorizeaza tot ceea ce se intampla in sistemul nostru solar, el analizand in detaliu acest obiect neidentificat in clipul video de mai sus, dar cei de la NASA n-au spus nimic in legatura cu el.

Soarele. Barbatul din clipul de mai sus incearca sa sugereze faptul ca acest obiect ar fi unul cu extraterestri, dar realitatea este ca nus e stie ce fel de obeict s-a interpus intre stea si satelit. Este destul de clar faptul ca un obiect a trecut cu viteza destul de mare intre satelitul NASA si soarele nostru, insa deocamdata e neclar ce anume ar putea fi el, mai ales ca are o forma destul de bine definita, deci nu e un asteroid, meteorit, cometa.

Soarele. Video ULUITOR cu un Obiect NEIDENTIFICAT de NASA

Soarele. Nici dimensiunea obiectului nu este chiar atat de mare precum pare in clipul video, iar asta deoarece el se afla mai aproape de satelitul NASA decat de stea, deci dimensiunea sa e destul de mica. Clipul video a fost inregistrat de catre cei de la NASA, si a fost vizibil in mod public pentru toata lumea care se uita cu atentie la imaginile satelitului cu soarele, insa pana acum agentia spatiala americana a pastrat tacerea in legatura cu el.

Soarele. In mod normal satelitul celor de la NASA poate inregistra obiecte care se interpun intre satelitul sau si stea, insa ele n-au forme chiar atat de bine definite, ca si cum ar fi facute de vreo entitate. Asta face descoperirea cu atat mai neobisnuita, si de aici apar foarte multe teorii cu privire la ceea ce este vizibil intre noi si soarele nostru, insa pana cand NASA va oferi si o explicatie, totul va ramane “in aer”.

Soarele. Acestea fiind spuse, de acum incolo foarte multa lume se va uita cu si mai multa atentie la ceea ce va mai inregistra satelitul SOHO al celor de la NASA.