Prima Dezasamblare pentru iPhone 11 Pro Max ii Arata SECRETELE (VIDEO)

iPhone 11 Pro Max are parte de prima dezasamblare astazi inainte de lansare, vietnamezii reusind sa intre in posesia telefoanelor cu mult inaintea tuturor. Multumita acestei scapari a partenerilor Apple, astazi vedem o prima dezasamblare pentru iPhone 11 Pro Max care arata majoritatea secretelor telefonului.

Puteti vedea chiar din imaginea de preview pentru video ca exista schimbari pentru felul in care sunt pozitionate componentele in carcasa. Mai mult decat atat, noua baterie a iPhone 11 Pro Max este deasemenea mai mare in comparatie cu cea a iPhone XS Max, iar cei 4000 mAh vor fi foarte utili pentru clienti.

Prima Dezasamblare pentru iPhone 11 Pro Max ii Arata SECRETELE (VIDEO)

Din pacate, pentru aceasta dezasamblare a iPhone 11 Pro Max nu avem si explicatiile pe care le ofera cei de la iFixIt atunci cand desfac produsele Apple. Desigur ca vom vedea si de la ei o dezasamblare mult mai complexa in cursul zilei de vineri, insa poate nu chiar pentru iPhone 11 Pro Max, ci pentru iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro Max este cel mai “dotat” iPhone al companiei Apple, iar asta multumita ecranului si bateriei mai mari decat in iPhone 11 Pro, ambele contand foarte mult. Prea multe secrete ale iPhone 11 Pro Max nu prea mai exista in momentul de fata, asa ca ramane de vazut ce-ar mai putea fi dezvaluit de o dezasamblare de la iFixIt.