Windows 10. Microsoft EXTINDE LISTA Problemelor pe PC-uri

Windows 10. Microsoft a extins linsta de probleme cunoscute pe calculatoarele utilizatorilor, iata si ce spune in legatura cu rezolvarea lor de catre ingineri.

Windows 10. Microsoft EXTINDE LISTA Problemelor pe PC-uri

Windows 10. Dupa numeroasele plangeri facute de catre utilizatori, compania Microsoft a decis intr-un final sa extinda lista de probleme cunoscute pentru sistemul sau de operare, ceea ce trebuia sa faca de mai multa vreme. Totusi, in lipsa unei recunoasteri din timp, compania Microsoft a extins lista de probleme pentru Windows 10 astfel incat sa le arate oamenilor ca stie de problemele cu care ei se confrunta, dar si ca incearca sa le rezolve acum.

Windows 10. Conform listei de probleme care este actualizata in mod constant de catre cei de la Microsoft, cele mai recente probleme care au aparut in urma unor patch-uri facute prost, sunt recunoscute si in curs de investigare deja. Altele sunt rezolvate, si urmeaza sa fie lansate patch-uri pentru toata lumea, iar una dintre cele mai enervante este cea din cauza careia se deconecteaza calculatoarele de la retelele Wi-Fi, sau de internet fizice, in timpul folosirii.

Windows 10. Microsoft EXTINDE LISTA Problemelor pe PC-uri

Windows 10. Microsoft EXTINDE LISTA Problemelor pe PC-uri probleme cunoscute

Windows 10. Aceasta problema a aparut dupa ce Microsoft a incercat sa rezolve o problema a Cortana, dar a reusit sa strice altceva, si sa enerveze si mai multa lume in tot acest proces. Separat de aceasta problema, cei de la Microsoft au recunoscut oficial faptul ca exista posibilitatea ca in timp ce se joaca in Windows 10, utilizatorii sa aiba parte de o reducere neasteptata a limitelor de volum, ceea ce desigur ca este foarte enervant, dar asta s-a rezolvat, teoretic.

Windows 10. A treia problema noua care a fost recunoscuta de catre compania Microsoft ca existand pentru calculatoare are legatura cu scrierea folosind caracterele chinezesti, ea crescand utilizarea procesorului. Mai mult decat atat, Windows 10 nu are inca rezolvata o alta problema cu sistemul sau de cautare, sau cel putin asta sustin angajatii companiei, deci din acest punct de vedere ar trebui sa mai existe in continuare cate ceva de investigat.

Windows 10. Patch-uri pentru a rezolva toate aceste probleme vor fi lansate in curand, insa e nevoie de multa rabdare pana cand ele vor fi disponibile pentru toata lumea la nivel global.