OFICIAL, Clientii cu Telefoanele Huawei Primesc o LOVITURA DURA

Telefoanele Huawei. Clientii companiei primesc in mod oficial o lovitura foarte dura astazi, iata cat de dificila a devenit situatia pentru ei in acest moment.

OFICIAL, Clientii de Telefoanele Huawei Primesc o LOVITURA DURA

Telefoanele Huawei. Huawei MATE 30 PRO a fost dezvaluit in mod oficial astazi de catre compania chinezeasca, si exact precum am aflat pana in momentul de fata, nu are Google Play Store, nici aplicatiile companiei Google. V-am spus in repetate randuri ca sanctiunile din SUA impiedica integrarea serviciilor si aplicatiilor Google in telefoanele Huawei, fie ele vechi, sau noi, iar astazi totul a fost confirmat in mod oficial cu noile modele prezentate in Germania.

Telefoanele Huawei. Poate ca va vine greu sa credeti si acum ca produsele chinezilor vor avea Android 10 integrat, dar nu si Google Play Store, sau oricare dintre aplicatiile de la Google, dar aceasta este realitatea de acum. Donald Trump a reusit cu succes sa blocheze intr-o foarte buna masura activitatea companiei chinezesti, iar clientii care detin telefoanele Huawei actuale vor fi afectati la fel de mult precum cei care vor modelele noi.

OFICIAL, Clientii cu Telefoanele Huawei Primesc o LOVITURA DURA

Telefoanele Huawei AppGallery

Telefoanele Huawei. Acum daca va intrebati ce anume va rula in locul Google Play Store, ei bine aveti raspunsul mai sus, adica AppGallery, magazinul de aplicatii pe care chinezii l-au creat pentru telefoanele lor. Ei sustin ca AppGallery ar avea 390 de milioane de utilizatori activi acum, probabil peste 90% dintre ei in China, si ca din moment ce pe telefoanele Huawei nu pot oferi serviciile si aplicatiile Google, recurg la ceea ce au dezvoltat ei.

„Nu putem folosi nucleul serviciilor mobile Google, putem folosi nucleul Huawei Mobile Services (HMS). Astăzi, din cauza interdicției din SUA ca aceste telefoane să nu poată preinstala nucleul GMS, ne-a obligat să folosim HMS Core care rulează galeria de aplicații Huawei pe telefoanele din seria Mate 30. “

Telefoanele Huawei. Fie ca sunt vechi, sau noi, produsele mobile care vor veni cu Android 10 vor avea alternativa Huawei la Google Play Store, exceptie putand face versiunile noi ale Huawei P30 Pro. Huawei a spus ca va incerca sa gaseasca si o solutie la problema cu Google Play Store pe care o are acum, dar pentru telefoanele Huawei e greu de gasit o solutie care sa implice inclusiv oferirea serviciilor Google, deci nu va faceti sperante.

Telefoanele Huawei. Acestea fiind spuse, vestile cele mai proaste s-au dovedit a fi 100% adevarate, iar daca inca va indoiti de realitate, atunci probabil ca nu intelegeti ce inseamna sanctiunile din SUA.