Google. OBLIGATA sa LOVEASCA DUR Huawei si Clientii de Telefoane

Google. Compania americana este obligata sa loveasca foarte dur in cei de la Huawei, iata ce decizie importanta a fost luata, si cum sunt afectati clientii.

3

Google. OBLIGATA sa LOVEASCA DUR Huawei si Clientii de Telefoane

Google. Prinsa la mijloc intr-un razboi nedrept, compania americana a fost obligata sa loveasca foarte dur in compania Huawei si clientii care-i folosesc telefoanele, ceva din care nimeni nu poate castiga absolut nimic. Ieri Huawei Mate 30 Pro a fost prezentat in mod oficial, iar din pacate telefoanele care sunt puse in vanzare nu au implementate aplicatiile si serviciile de la Google, iar asta desi Android 10 este implementat in versiune open-source in ele.

Google. Compania americana nu poata sa certifice noile telefoane ale Huawei pentru vanzare pe pietele din intreaga lume, iar asta din cauza faptului ca sanctiunile impuse in SUA o impiedica sa faca acest lucru. Din cauza acestor sanctiuni, Huawei Mate 30 Pro este lansat in doar unele tari de pe glob, iar in locul serviciilor si aplicatiilor de la Google, in telefoanele chinezilor isi face loc AppGallery, plus servicii ale chinezilor, in care mai nimeni nu are incredere.

Google. OBLIGATA sa LOVEASCA DUR Huawei si Clientii de Telefoane

Google. Donald Trump a reusit cu foarte mare succes sa distruga seria de telefoane Mate a celor de la Huawei, sanctiunile impuse de catre el impiedica vanzarea acestor dispozitiev cu foarte multe beneficii. Lucrurile vor deveni totusi si mai rele, deoarece acum Huawei inca pare sa poata folosi produsele celor de la ARM, Broadcom, etc, dar cand va ramane fara stocul actual, celelalte companii vor trebui sa faca exact cum face acum si Google.

Google. Dupa o luna si foarte buna colaborare dintre cele doua companii, iata ca in final se ajunge in punctul in care SUA impune marginalizarea chinezilor si a tehnologiilor lor, unele dintre ele fiind chiar inovatoare. Foarte multa lume ar fi beneficiat din plin de ceea ce au de oferit telefoanele celor de la Huawei, insa fara aplicatiile si serviciile de la Google, ele vor fi evitate fara prea multe regrete de catre consumatorii care vor un ANdroid complet.