RCS & RDS. TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT ANUNT

RCS & RDS. Toti clientii din Romania sunt vizati de un anunt foarte important venit de la grupul Digi, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

RCS & RDS. TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT ANUNT

RCS & RDS. Toti clientii romani sunt vizati de un anunt foarte important facut de catre operatorul de telecomunicatii din Romania, si trebuie sa stii tot ceea ce presupune ceea ce a pregatit grupul Digi. Zilele trecute cei de la RCS & RDS au anuntat o serie de schimbari foarte importante pentru aplicatia Digi Online, toti clientii putandu-se bucura de ele, dar separat de asta, au anuntat inclusiv o surpriza pe care mai nimeni nu se astepta sa o vada.

RCS & RDS. Mai exact, cei de la Digi au anuntat ca pentru clientii care activeaza pachetul MAXPACK de la HBO pana la data de 30 septembrie va exista o surpriza extrem de interesanta. RCS & RDS le va oferi acestora o luna de gratuitate pentru abonamentul pe care l-au activat, dar in acelasi timp le ofera si sansa de a castiga un telefon Samsung GALAXY S10, deci un foarte mare premiu este pus la bataie de catre grupul de telecomunicatii.

RCS & RDS. TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT ANUNT

RCS & RDS. Oferta este valabila pentru toti clientii romani ai operatorului de telecomunicatii, astfel ca vorbim despre ceva de care se va putea bucura oricine vrea sa beneficieze de serviciile sale. Optiunea MAXPACK a celor de la RCS & RDS costa 15 lei pe luna si ofera posibilitatea de a urmari toate cele trei canale ale HBO, impreuna cu cinemax, astfel ca aveti ocazia de a urmari o varietate de filme pe care nu le vedeti in mod normal.

“Digi.Online va integra, sub o categorie distinctă, cele mai noi producții HBO, iar abonații Digi care au activată extraopțiunea HBO sau MAXPAK se vor putea bucura de cele mai recente și mai de succes producții disponibile HBO GO. Abonații care își activează extraopțiunea MAXPAK în perioada 17-30 septembrie vor putea beneficia de o lună de gratuitate pentru acest serviciu și pot câștiga un Samsung Galaxy S10.”

RCS & RDS. Luna aceea de gratuitate va si reduce costul anual al abonamentului, iar daca veti castiga un Samsung GALAXY S10, atunci e destul de clar ca nu aveti de ce sa va plangeri in momentul de fata. Desigur ca extragerea ar trebui sa aiba loc de catre RCS & RDS abia dupa data de 30 septembrie, deci veti mai avea de asteptat pana in momentul in care veti afla daca ati castigat ceva, sau nu.

RCS & RDS. Avand in vedere ca oferta mai este valabila doar 10 zile, va recomand sa va grabiti pentru a va putea bucura de posibilitatea de a castiga un telefon grozav de la operator.