RCS & RDS. Nou ANUNT IMPORTANT pentru TOTI CLIENTII Romani

RCS & RDS. Un nou anunt foarte important a fost lansat astazi pentru toti clientii Digi din Romania, iata ce schimbari importante a facut grupul pentru noi.

RCS & RDS. Nou ANUNT IMPORTANT pentru TOTI CLIENTII Romani

RCS & RDS. Grupul Digi a lansat astazi un nou anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, si vorbim despre o veste care cu siguranta va bucura extrem de multa lume, deci toti ar trebui sa stie de ea. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat imbunatatiri semnificative pentru aplicatia Digi Online, dar si adaugarea de continut nou de care clientii se pot bucura in momentul de fata prin intermediul sau, oriunde s-ar afla.

RCS & RDS. Pentru inceput, Digi Online va avea o categorie sperata cu toate noile seriale si filme pe care cei de la HBO le lanseaza, astfel ca ele vor putea fi descoperite mult mai usor decat pana acum. Printre serialele si filmele oferite de RCS & RDS in Digi Online de acum se numara : Jaf cu clasă (Ocean’s 8), Glass, Holmes și Watson, Prafuri (Snowfall), The Deuce, Povestea slujitoarei, Marile minciuni nevinovate, Divorț, Aventura, Cea mai puternică voce și, Mary Poppins Revine, Tomb Raider: Începutul, Bohemian Rhapsody sau Misiune Imposibilă: Declinul.

RCS & RDS. Nou ANUNT IMPORTANT pentru TOTI CLIENTII Romani

RCS & RDS. Separat de toate aceste noi filme si seriale, cei care folosesc aplicatia Digi Online ar trebui sa se bucure si de functii noi pe care aceasta le ofera, tot incepand cu ziua de 17 septembrie. Printre acestea se numara notificari cu privire la ora la care incepe o competitie sportiva pe care dorim sa o urmarim, RCS & RDS spunand ca Digi Online va incepe sa trimita aceste alerte din data de 23 septembrie, pentru toata lumea.

”Noile funcționalități și conținutul îmbunătățit ale Digi.Online sunt răspunsul nostru la modul în care a evoluat, în ultima perioadă, consumul de conținut video prin platformele complexe. Abonații au nevoie de tot mai multă conectivitate pentru că vor să aibă acces oriunde, oricând, la transmisiunile care suscită interes ridicat – competiții sportive europene și internaționale, evenimente majore, precum și conținut de divertisment de cea mai buna calitate.”

RCS & RDS. Separat de asta, meciurile de fotbal transmise de catre Digi Sport vor fi acum disponibil si pentru utilizatorii Digi Online, initial in aplicatia pentru Android, iar mai apoi si in cea pentru iOS. Separat de acestea, va fi in continuare oferit accesul la filmele si serialele Digi TV, tot gratuit pentru clientii operatorului de telecomunicatii, cei de la RCS & RDS neavand noutati din acest punct de vedere.

RCS & RDS. Dupa cum v-am spus si mai sus, toate aceste noutati sunt disponibile din 17 septembrie pentru Android si desktop, in timp ce pentru iOS noutatile vor fi oferite in urmatoarele saptamani.