Android. Aceasta PROBLEMA MAJORA iti STRICA Telefonul FARA sa Stii

Android. Aceasta problema majora iti strica telefonul fara sa stii ce se intampla in realitate, iata cum te poti proteja chiar in acest moment.

Android. Aceasta PROBLEMA MAJORA iti STRICA Telefonul FARA sa Stii

Android. O problema foarte importanta si foarte veche pe care compania Google nu prea pare capabila sa o rezolve iti strica fara sa stii telefonul pe care-l folosesti in viata de zi cu zi. Vorbesc despre faptul ca un trend privind lansarea de tot mai multe aplicatii cu adware a cuprins hackerii, care pun in distributie tot mai multe aplicatii care le aduc foarte multi bani de pe platforma Android, insa care strica telefoanele utilizatorilor.

Android. Mai exact, astazi vorbim despre doua aplicatii recent descoeprite in Google Play Store, ele continand cod malitios care e menit sa afiseze reclame in fundal pe telefoanele cu acest sistem de operare. Sun Pro Beauty Camera si Funny Sweet Beauty Selfie Camera sunt cele doua aplicatii pentru Android care au fost gandite pentru a injecta cod malitios cu reclame in telefoanele utilizatorilor, reclamele fiind afisate in afara ecranului si cand aplicatiile erau inchise.

Android. Aceasta PROBLEMA MAJORA iti STRICA Telefonul FARA sa Stii

Android. Problema cea mai mare intervine abia aici, deoarece afiseaza acestor reclame in fundal pe telefoane consuma energie din baterie, tine procesorul, RAM-ul, placa video ocupate, si desigur ca genereaza consum de internet. Tot acest proces uzeaza fizic componentele telefonului, care este tot mai fierbinte cand e folosit in mod obisnuit, si desigur ca toata aceasta caldura distruge in timp componentele, reducand substantial viata lor, deci stricand telefoanele.

“Adware-ul este de obicei privit ca o problemă pentru utilizatorul final. Cu toate acestea, adware-ul mobil poate ucide productivitatea ceea ce duce la repercusiuni mai grave pentru companii. Anunțurile intrusive din aplicație întrerup utilizatorii din mijlocul fluxului de lucru, cărămiză dispozitivele lor, scurg bateria dispozitivului și, în unele cazuri, dispozitivele infectate trebuie să fie înlocuite cu totul. Adware le permite autorilor să câștige bani din dispozitivele afectate și, deși este considerat de obicei mai mult o problemă decât o amenințare severă, aceste aplicații speciale au o funcționalitate mai avansată decât dvs. adware mediu.”

Android. Din pacate, cei de la Google nu detecteaza aplicatiile de acest gen, iar majoritatea dintre ele isi modifica iconita principala, creand o scurtatura in lista de aplicatii, deci sunt si aproape imposibil de sters de utilizatori. Toata aceasta tehnica le aduce dezvoltatorilor acestor aplicatii si venituri foarte mari, ceea ce in final afecteaza utilizatorii de telefoane Android intr-o masura foarte mare, iar pana acum Google nu a gasit vreo solutie.

Android. Acestea fiind spuse, daca vreodata observati ca telefoanele voastre se incing prea mult cand le folositi in mod obisnuit, sau ca e consum prea mare de internet, ganditi-va ca s-ar putea sa aveti aplicatii cu adware.