Imaginea ULUITOARE de pe LUNA a UIMIT si Cercetatorii NASA

LUNA. O imagine uluitoare publicata astazi i-a uimit pana si pe cercetatorii de la NASA, iata ce s-a descoperit in secret si ce inseamna pentru omenire.

Imaginea ULUITOARE de pe LUNA a UIMIT si Cercetatorii NASA

LUNA. Desi primii oameni au ajuns pe corpul ceresc cu foarte mult timp in urma, satelitul natural al Pamantului inca este investigat, iar noi imagini sunt publicate, unele dintre ele venind si din afara NASA. Astazi vorbim despre o noua imagine de pe LUNA care a fost publicata de catre chinezi, acestia avand un robot care exploreaza suprafata de acolo deja, iar el a inregistrat o imagine noua care i-a uimit pana si pe cei de la NASA.

LUNA. Imaginea a fost publicata la cateva saptamani dupa ce de la chinezi am aflat informatii conform carora o substanta gelatinoasa necunoscuta a fost descoperita pe suprafata satelitului Pamantului. De atunci n-au mai fost oferite detalii suplimentare cu privire la acea substanta, insa imaginile de astazi prezinta craterul in care ea a fost descoperita pe LUNA de catre robotul trimis de catre chinezi, desigur fara detalii despre sursa sa.

Imaginea ULUITOARE de pe LUNA a UIMIT si Cercetatorii NASA

Imaginea ULUITOARE de pe LUNA a UIMIT si Cercetatorii NASA substanta
Craterul de pe LUNA descoperit de catre robotul chinezilor.

LUNA. Desi chinezii nu spun ce substanta au descoperit pe luna, cei care au vazut imaginile raman la parerea de acum cateva saptamani, ca ar fi vorba despre sticla in forma lichida formata in urma impactului cu un/o asteroid/cometa. Se pare ca imaginile seamana cu unele pe care americanii le-au inregistrat in 1972 cu misiunea Apollo 17, iar de aici s-ar fi ajuns la aceasta concluzie, insa poate ca la un moment dat China ne va spune ce substanta a descoperit pe LUNA.

Imaginea ULUITOARE de pe LUNA a UIMIT si Cercetatorii NASA robot modul
Imagine facuta in timp ce robotul chinezilor se apropia de craterul de pe LUNA in care a fost descoperita substanta.

LUNA. De ce China nu vrea sa ofere mai multe detalii despre analiza pe care a facut-o pentru substanta gasita in acel crater nu se stie, insa probabil exista si motive destul de bune in spatele acestei decizii. Pana cand le vom afla, nu ne ramane decat sa vedem ce poze va mai publica tara de pe LUNA, dar si ce ale descoperiri interesante mai poate face multumita robotului pe care-l are activ in momentul de fata acolo.

LUNA. Spre deosebire de alte tari, China macar are un robot pe satelit, iar asta in timp ce India a avut o misiune esuata acum cateva saptamani cand un modul lunar s-a prabusit pe suprafata.