iPhone 11 Pro Max vs Samsung GALAXY NOTE 10 Plus: Testul SUPREM de rezistenta (VIDEO)

iPhone 11 Pro Max si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus apar intr-un prim test de rezistenta care incearca sa ne arate daca telefoanele au sticla Gorilla Glass suficient de puternica pentru a le proteja. Mai mult decat atat, din moment ce Apple a spus ca iPhone 11 Pro Max are cea mai rezistenta sticla de protectie pentru ecran si carcasa, insa testul acesta ne arata ca afirmatiile celor de la Apple nu sunt reale, spre satisfactia youtuberului care a facut testul.

iPhone 11 Pro Max si Samsung GALAXY Note 10 Plus au carcasele distruse chiar din primul test facut pentru ambele, deci niciunul nu castiga din acest punct de vedere, ceea ce nu e chiar surprinzator. Din pacate, iPhone 11 Pro Max are o sticla pentru ecran care este mai putin rezistenta decat cea a Samsung GALAXY Note 10 Plus, distrugerea facuta dupa primul contact cu suprafata dura facand utilizarea imposibila pe telefonul Apple.

iPhone 11 Pro Max vs Samsung GALAXY NOTE 10 Plus: Testul SUPREM de rezistenta (VIDEO)

Nu acelasi lucru s-a intamplat cu Samsung GALAXY Note 10 Plus, al carui ecran putea fi folosit fara probleme, singura lovitura fiind inregistrata in partea inferioara, cu o usoara crapatura in marginea laterala. Practic, iPhone 11 Pro Max nu are un ecran mai rezistent decat cel al Samsung GALAXY Note 10 Plus, iar aici Apple nu-si indeplineste promisiunea de a oferi cea mai buna rezistenta pentru telefoanele pe care le vinde la nivel global.

iPhone 11 Pro Max foloseste, probabil, Gorilla Glass 6, Apple evitand sa spuna ce fel de sticla aplica pentru protejarea ecranelor, dar a investit 450 de milioane de dolari in producatorul tehnologiei, deci e clar ce utilizeaza. Chiar si asa, din pacate cu iPhone 11 Pro Max trebuie sa avem grija deoarece nu este mai rezistent decat iPhone XS cand vine vorba de impactul cu ecranul, si e foarte important ca toata lumea sa stie asta.

9 COMENTARII

  1. “cea mai rezistenta sticla de protectie pentru ecran si carcasa” o alta minciuna gogonata a celor de la Apple, ca si promisiunea facuta cu sporul de performanta… Toate doar strategii de Marketing pt cei ce inca cred, alaturi de alte-balarii cu titlu pompos care sa ia ochii gastelor credule dar in realitate nu fac absolut nimic si aici ma refer la Super Retina XDR … Apple este mediocra din nou si isi minte clientii cu promiuini nerespectate si denumiri penibile pt kkturi care au doar scop de Marketing si nu aduc nimic concret…Rusinica

  2. Mai penibil ce a facut ala de la EverythingApplePro , care le-a testat si de la 3-4 metrii de pe scara si tot nu se spargeau . Cred ca le trantea pe cauciuc deghizat in “beton” . Penibil ce fac oi-le ca sa-si apere firma.
    Cred ca si istoria cu autonomia se va dovedi tot minciuna .

  3. Pro Max e greu aproape cat o sticla de o litra , cred ca ii trebuia Gorilla 9 si inca 2 miliarde investitie in Corning sa duca la greutatea aia .

  4. Iphone 11 in continuare are probleme cu mentinerea aplicatiilor in background din ce am vazut pe teste pe youtube. Zgarcenia apple de a oferii mai multa memorie ram aici a dus