Primele Impresii cu Huawei MATE 30 PRO Dezvaluie o MARE PROBLEMA

Huawei MATE 30 PRO are parte de primele impresii care dezvalie o problema foarte mare peste care putini dintre actualii clienti, sau fani, vor trece usor.

11

Zilele trecute Huawei MATE 30 PRO a fost prezentat in mod oficial pentru lumea intreaga in cadrul unei conferinte care a avut loc in Germania, ea terminandu-se cu o foarte mare dezamagire pentru multi. Desi compania Huawei si-a prezentat noua serie de telefoane intr-o lumina foarte buna, din pacate nu a reusit sa evite o problema foarte mare care a fost confirmata si de catre cei care si-au expus primele impresii cu privire la smartphone.

Huawei MATE 30 PRO nu vine cu aplicatiile si serviciile celor de la Google, iar desi jurnalistii care au testat printre primii noul telefon au laudat noutatile sale, au ramas dezamagiti de aceasta lipsa din Android 10. Din pacate stiti deja ca sanctiunile din SUA impiedica Huawei sa implementeze orice fel de aplicatii si servicii care sunt in mod normal integrate in Android, de la YouTube, Google Chrome, si pana la Google Assistant.

Primele Impresii cu Huawei MATE 30 PRO Dezvaluie o MARE PROBLEMA

Solutia gasita pentru Huawei MATE 30 PRO si aceasta problema este deblocarea bootloader-ului telefonului pentru a se permite instalarea oricarei imagini cu Android de catre utilizatori. Aceasta solutie le permite oamenilor sa-si instaleze singuri orice versiune a Android vor in telefoane, si sa beneficieze inclusiv de aplicatiile si serviciile Google, dar procedura nu va fi simpla, si putina lume va sti sa o faca, deci utilitatea e in final limitata.

Huawei MATE 30 PRO a fost prezentat de catre compania chinezeasca deja cu preturi afisate in euro, dar nu are inca o data de lansare in Europa pentru ca inca se asteapta schimbari de la americani. Daca nu se va intampla asta, telefoanele vor avea AppGallery in locul Google Play, foarte multe aplicatii lipsa si incompatibile, plus foarte multe batai de cap pentru cei care vor dori sa beneficieze de tot ceea ce ofera Google in Android 10.

Acestea fiind spuse, Huawei a ajuns in situatia in care desi inoveaza, nu le mai poate oferi clientilor tot ceea ce au nevoie pentru a ii cumpara telefoanele mobile pe care acestia le doresc.