Clientii cu Telefoane Huawei, Vestea GROZAVA dupa LOVITURILE DURE

Telefoane Huawei. Clientii care au cumparat noile modele de smartphone-uri ale companiei chinezesti au parte de o veste grozava dupa loviturile foarte dure.

Clientii cu Telefoane Huawei, Vestea GROZAVA dupa LOVITURILE DURE

Telefoane Huawei. Dupa atatea lovituri dure si foarte multa confuzie, iata ca vine si o veste grozava pentru cei care folosesc produsele companiei chinezesti in momentul de fata in intreaga lume. Avand in vedere ca sanctiunile din SUA obliga Huawei sa lanseze Huawei Mate 30 Pro cu bootloader deblocat pentru a putea fi instalat manual Android cu aplicatii si servicii Google, am putea vedea asta si pentru actualele telefoane Huawei.

Telefoane Huawei. Din moment ce Android 10 nu poate fi oferit pe aceste noi modele de telefoane cu servicii si aplicatii de la Google, e posibil ca si pentru ele sa se deblocheze bootloader-ul pentru a se oferi flexibilitate. Nu este 100% sigur ca asta se va intampla pe actualele modele de telefoane Huawei active la nivel global, si nici nu se stie daca acest lucru va fi posibil, dar daca ar putea fi oferit, atunci toti clientii se vor bucura de Android 10 pur.

Clientii cu Telefoane Huawei, Vestea GROZAVA dupa LOVITURILE DURE

Telefoane Huawei. Cu un bootloader deblocat si pentru actualele modele, compania chinezeasca le poate oferi clientilor saia devarate motive sa nu paraseasca brand-ul pentru telefoanele de la concurenta. Problemele cele mai mari sunt pentru cei care au cumparat telefoane Huawei din seria Huawei P30, ea fiind noua, foarte scumpa, iar fara Android 10 nu ofera exact ceea ce-si doresc oamenii de la dispozitivele pe care le-au achizitionat.

Telefoane Huawei. Daca Huawei ar decide sa deblocheze bootloaderele si pe modelele mai noi de telefoane, ar da o lovitura foarte dura concurentei, care le blocheaza din “motive de securitate”. Pe telefoane Huawei vor putea fi instalate orice fel de imagini ale sistemului de operare Androdi 10, cu orice vor clientii, insa din pacate putini vor sti exact ce sa faca cu dispozitivele lor, asa ca nu toata lumea se va putea bucura de aceasta schimbare.

Telefoane Huawei. Chiar si in aceste conditii, Huawei incearca din rasputeri sa ramana competitiva pe piata smartphone, ceea ce nu e tocmai usor de realizat, dupa cum prea bine stiti deja.